This is Mika

12.05.2015 20:22 2min luku 18

Creakongii, Creashockii ja vaikka mitä alessa - Vielä ehtii!

Moro!
Tulin vain kertomaan, että tukulla olis nyt tän päivän sikahyvä ale päällä! Chained Nutritionin tuotteet sekä Mutantin tuotteet ovat siis diilissä ja aikaa on vielä tilata niitä! 🙂
creakong creashock
Esim huippu tykki Creakong -kreatiiniyhdistelmä on puoleen hintaan! Ja yks tehokkaimmista PWO:sta mitä oon testannu, Creashock on -20% alennuksessa. Tää siis tän päivän, eli ehtii vielä mainiosti tilaamaan. Ja hei, mikä estää sua nappaamasta messiin meikäläisen hommaamaa ekskulsiivista tarjousta Synephrinestä! Se on jopa -40 pinnaa normihinnasta. OHJEET!
Pistä banaania laulamaan ja tilaa äkkii!! BOOM!!
800_mika_Synephrine_hardcore_Maj15_FTUK
Ai niin, Kotipohjan Peksu oli omaan blogiinsa menny kirjoittelee jotain herkkureseptejä ja uhoo, että mun pitää testailla niitä sen hömpötyksiä. Noh, oli se resepti ihan naseva, pitää varmaan maistella sitä. Käyhän tsiigaa pekan blogi TÄSTÄ.
Pekka on yhä ihan kauhea pulleessa kunnossa. Mutta nyt alkaa meikää jo pelottaa, että mitä jos se Pekka Nestepöhöpohja onkin menny oikeesti hommaamaan sellaisia ”Savolais” -massoja kun vielä on nuori ja notkee? Mieheltä ei heru kuntokuvia ja pitää meitä kaikkia jännityksessä varmaan ihan tahallaan? On se vaan melkoinen ryökäle. Mies kuulemma omien sanojensa mukaan painaa reilut 93 kiloa ja kiristyy koko ajan? Saas nähdä mitä sieltä hupparin alta paljastuu.
On se varmaan pakko ottaa tuohon Mikan Sohvalle ja tentata mieheltä jossain välissä vähän tiukempaan sävyyn missä mennään. Pakotan sen ottamaan paidan pois niin nähdään totuus! Kuka haluaa Mikan Sohvalle vieraaksi Pekka Kotipohjan?

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.