This is Mika

27.04.2019 09:47 2min luku 0

Ruoka ratkaisee - Olet mitä syöt!

Heippa!

Kun tähtään kisoihin, pidän hyvin tarkkaa ruokavaliota dieetilläni. Kalorit lasketaan ja ruoka punnitaan aina. Ruoan merkitys on äärimmäisen suuri, oli sitten kyse dieetistä tai offikaudesta. Vanha sanonta, ”olet sitä mitä syöt” pitää kyllä hyvin paikkansa. 2015 Arnold Classic Europe -kisoihin valmistautuessani suunnittelin ruokavalioni hyvin tarkkaan niin ravintoaineiden kuin makrosuhteiden osalta. Noudatin sitä tiukasti ja lopputulos oli ehkä kovin kunto ja lihasmassa mitä koskaan aiemmin.

***

***

Syömisistäni en juurikaan avannut tarkemmin missään mediassa. Nämä asiat ovat ikään kuin ammattisalaisuuksia, vaikka mitään rakettitiedettä näissä ei ole. On kuitenkin päivän selvää, että oikeilla ruoilla ja optimoiduilla makroilla saadaan haluttu lopputulos.

Haluatko sinä syödä näitä samoja ruokia, millä minä sain ACE -kisakuntoni?

Ravinto-ohjelmapaketti

Olen hyödyntänyt ravinto-ohjelmapakettiini (89€) kaiken sen tieto-taidon ja oman kokemukseni, miten päästä joko kireäksi tai miten hankkia laadukasta lihasmassaa. Homman ydin on makrojakaumassa sekä ravinnon laadussa. Olen myös sitä mieltä, että ruoan valmistamisen pitää olla helppoa ja nopeaa. Eikä olisi pahitteeksi, että se ruoka kaiken lisäksi maistuisi hyvälle!

Pistän tuohon alle 2015 kuvatun ”Mikan Keittiössä” -videon. Videossa valmistetaan riisi-kana -sapuskaa, joka oli yksi niistä ravintorungoista, jonka avulla pääsin kisakuntoon. Kova työ, treeni ja siihen yhdistetty optimaalinen ravinto tukemaan kulutusta on kaiken aa ja oo, kun halutaan päästä omiin tavoitteisiin.

Ohjelmapakettiin olen sisällyttänyt kaikki ne ravintoaineet, joista itse olen hyötynyt, jotka ovat helppoja valmistaa ja joiden avulla saadaan tulosta. Toimii siis niin dietillä kuin offilla. Kun tarkasti suunnitellaan ravintokokonaisuus ja skaalataan se jokaiselle mittojen ja tarpeiden mukaan, homma toimii todella hyvin!

Paistettua riisiä ja kanaa.

Jokainen ravinto-ohjelma siis skaalataan tarpeiden mukaan. Näin saadaan yksilöllisiä ohjelmia oikeilla kokonaiskaloreilla, sillä vaikka kyseessä on valmispakettiohjelma, se ei käytännössä ole kaikille sama. 60 kiloinen nainen ei syö samoja määriä mitä 120 kiloinen mies syö. Näin on siis tärkeää, että jokaiselle saadaan räätälöityä omien mittojen ja tarpeiden mukaan sopiva paketti!

Itse käytän aivan samoja runkoja omassa päiväohjelmassa ja yhä saan kehitystä aikaiseksi. Tärkeintä on luoda itselleen eheä kokonaisuus, joka koostuu monipuolisista treeneistä, riittävästä levosta ja treenejä tukevasta ravinnosta!


Green Friday!

Älä unohda lisäravinteita. Ne ovat nyt tarjoushinnoin tukulla! 30.4 saakka!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.