This is Mika

11.07.2008 23:30 2min luku 0

Ideahiiret kahvilla

bg-portrait.jpg

Tämän päivän treenien jälkeen soitin Mikelle (tuossa ylhäällä kuvassa) ja painelimme oluthuoneelle (uskokaa tai älkää) kahville. Aurinko paistoi kauniisti ja mietimme tulevia projekteja varmaan pari tuntia. Oluthuoneelta siirryimme vielä Robert’sille toisille kahveille ja pohdimme lisää.

Nämä meidän projektit eivät aina synny ihan tuosta noin vain. Ideasta valmiiseen kuvaan vie kymmenien eri vaiheiden kautta sisältäen paljon puheluita, eri ihmisiä, taustavoimia (Purtsi), työtä, hikeä ja paljon onneakin. Silti kaikki nämä jutut ovat niin palkitsevia. Pohjimmiltaan teemme näitä ihan vain itsellemme ja siitä nämä jutut silloin joskus lähtikin liikkeelle.

garyg.jpg

Esimerkiksi aikanaan nauroimme kippurassa fiktiiviselle hahmolle Gary Gaymoorelle, joka syntyi muistaakseni jonkun puhelun sivutuotteena ja eteni loppujen lopuksi kuvauksiin Nosturilla. Jos itse nauramme näille kuville ja muille sekoiluvideoille niin sehän on koko hommassa tärkeintä. Mukana saa toki nauraa jos naurattaa, mutta jos ei naurata niin eipä tuo haittaa, me saamme ”kiksit” ja that’s the point.

Ihmettelen kuitenkin monesti tuota Miken päättäväisyyttä näissä kuvausprojekteissa. Uskomattoman kaunista jälkeä mies saa aikaiseksi ja halu toteuttaa unelmaansa vie Mikeä yhä vain eteenpäin. Mitä tulevaisuus tuo ja koskahan joku suurempi taho noteeraa tuon lahjakkuuden? Jää nähtäväksi…

Uusi kuvavariaatio Wrong sportin Track Cycling teemasta:

velodromi.jpg

Miken upeita kuvia löytää hänen portfoliostaan: http://www.pakkotoisto.com/mike/

Miken blogissa (http://mike.pakkotoisto.com/) taasen mielenkiintoisia juttuja niin kuvauksista kuin muistakin hänen mielenkiinnon kohteistaan.

Tsekatkaa ihmeessä!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.