This is Mika

27.10.2012 11:55 2min luku 82

Gymlog 31 - 15 minuutin ojentajat

Moi!

LIsäravinnerintamalla kuohuu. Pari lisäravinnefirmaa myy täysin tehotonta D-vitamiinia. Yle uutisoi:

Valmistuttajat vetävät pois markkinoilta kaksi D-vitamiinituotetta. Kyseessä ovat Force-vitamin D 125 -ravintolisä ja Mega D3 125 -ravintolisä. Tuotteet ovat valmistettu EU:ssa.

Itä-Suomen yliopiston tutkimusten mukaan kyseisistä ravintolisistä ei löydy lainkaan D-vitamiinia.

Aiemmin tänään torstaina Yliopiston apteekin tuotevalikoimapäällikkö Kristiina Vuori vahvisti, että Yliopiston apteekeissa myynnissä olleet appelsiininmakuiset Sana-Sol-tabletit vedettiin pois myynnistä, koska niiden vitamiinipitoisuus jäi tuoreessa tutkimuksessa alle suositusrajojen.

Apteekkariliitto kehottaakin apteekkeja poistamaan myynnistä ne D-vitamiinivalmisteet, joissa D-vitamiinipitoisuudet alittavat selvästi tuoteselosteessa ilmoitetun määrän.

– Myynnistä poistaminen koskee niitä valmisteita, joissa on D-vitamiinia alle 80 prosenttia tuoteselosteessa ilmoitetusta määrästä. Kehotus on voimassa toistaiseksi, kunnes saamme valmistajilta tarkemmat selvitykset, kertoo Apteekkariliiton viestintäjohtaja Erkki Kostiainen.

Apteekkariliitto pyysi tänä aamuna selvitystä niiltä valmistajilta tai markkinoijilta, joiden apteekista ostettu tuote ei täyttänyt Elintarvikevirasto Eviran suositusta eli sisälsi vähemmän kuin 80 prosenttia ilmoitetusta D vitamiinimäärästä.

Tässä tulokset, huomiota herättää ehkä eniten nuo kaksi merkkiä, joissa ei ole laisinkaan D-vitamiinia? WOOT? Ei siis laisinkaan!! LOL! 😀

D-vitamiinitablettien ja suihkeiden tulokset Akuutti-ohjelmaa varten

Mutta me ei välitetä tollaisista vaan keskitytään olennaiseen eli treenaamiseen! Uusin gymlogi on saanut päivänvalon ja jakso on täyttä tavaraa. Uusi konsepti: Kun aikaa on vain 15 minuuttia, miten treenata? Voiko treenata tehokkaasti? Testaamme tämän super hyper nopean treenin ja kuvaamme leikkaamattomana koko jakson! Ojentajat ovat ensimmäisenä vuorossa!

Vaikka aikaa ei ollut paljon, raudan määrästä ei tingitty. Vastaotepenkki oli brutaali iso, pääliike, jossa tehtiin vain muutama toisto. Erikoistekniikoilla mentiin pääasiassa koko treeni.

Dippiä lisäpainoilla toisena pääliikkeenä ja perään superina ojentajakonetta.

Rankkkaa ja hapottavaa treeniä siis on tiedossa. No bullshit, just hard training! Antakaahan palautetta ja kokeilkaa itse miten tuollainen toimii.

Kommentit (82)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.