This is Mika

24.11.2014 21:19 2min luku 30

I survived!

Moro!
Olipa tuskainen treenipäivä tänään. Olin jotenkin ihan totaalisen loppu ja väsynyt. Ehdin pikaisesti vain piipahtamaan himassa, kun jo säntäsin salille. Nappasin sheikkeriin 5 mitallista Octanea ja menoksi. Väsynyt, kaukana motivoituneesta, nälkäinen, surkea… Ei muuta ku kyykkäämään. Hörpin Octanea menemään tasaista tahtia ja sarja toisensa jälkeen alkoi vähitellen kulkea.
Loppupeleissä reenit olivat suksee ja puolitoista tuntia rääkättiin etureiskoja kaiken kaikkiaan. Siinä mielessä on aina hyvä fiilis, kun saa huonot treenit käännettyä hyviksi ja jollain tasolla lihaksetkin tuhottua. Selviytyminen siitä päivästä edes keskivertojumpilla oli hyvä. 🙂
octanetilaa
Nyt on muuten tää viikko ihan hurjan huikeaa kaikille, jotka käyttävät Octanea. Nimittäin Octane on todella hyvässä tarjouksessa. Enpä olisi uskonut, että tän vuoden puolella tulee vielä tuo markkinoiden paras Intra tuollaiseen diiliin!
Tän viikon voimassa eli tämä on ehdottomasti hyödynnettävä! vain 24,90! Laitahan banneri laulamaan!
viikon diili
Wait, there’s more! Nimittäin piiiitkästä aikaa tukku tarjoaa patukoita halpaan diiliin! Kyllä ja arvatkaapas mitä, maan mainiot Goodlife-patukat ovat PUOLEEN HINTAAN! Yksi viikko aikaa tilata, ole siis valppaana ja hyödynnä tämä huippu diili! Ja jälleen bansku laulaa hoosiannaa! 😀
patukat diilissä
Goodlife boksi siis vain 10,90! Ja noita makuja on todella paljon. Ou jeeee, ou jeee! 🙂 Diilissä messissä myös Quest Barit, Star Barit, Fibre Prot, Lean Protein Barit, Gainer Pro Barit ja monet muut! Ei muuta ku tsekkailemaan nää tarjoukset. Kampanja voimassa siis 30.11 asti eli tän viikon sunnuntaihin asti.

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.