This is Mika

17.08.2013 12:16 4min luku 19

Salijuoruja ja kehoilu-uutisia!

Helou!

Tänään mitellään parhaimmuudesta Oulussa, jossa on viimeiset SM-karsinnat ennen Lahden SM-kisoja. Mielenkiinto varmasti keskittyy esim Mikko Ovaskaiseen ja Marko Haloseen, jotka skabaavat +ysissä. +168 senttisten BF tyttöjen sarja on varmasti kova ja nostetaan nyt ainakin Hanna Savolainen sieltä esiin, joka on oma suosikkini monen muun ohella.

Lahden SM-kisat on kahden viikon päästä ja siellä lopulta jaetaan Suomenmestaruudet.

2013Body_kisat_Ads-and-Thigh

 

***

Uudistunut Meijeri!

Mayor’s Gym on kokenut melkoisen muodonmuutoksen. Sisäänkäynti on nykyisin 4. kerroksessa. Ja uusi respa on hienon näköinen.

respa1

Uudet, avarat cardiotilat ovat ylhäällä heti respan jälkeen ja samaan tilaan on rakenteilla jos jonkimoista crossfithökötystä. Entiset venyttelyttilat ovat pyhitetty poseerausharjoitteluun ja tilan saa halutessaan kivasti verhoilla suljettua, jottei häiritseviä katseita tule liikaa.

Ikosen Joni on siirtynyt Mayorsille hieromaan sekä syyskuussa aloittanee kuntoväylän osteopaatti Aleksi Bergman myös toimintansa siellä. Sali siis aktivoituu entisestään. Tulehan tutustumaan.

***

Legenda: Bodarit heikkoja?

Ei päde ainakaan Leskisen Jarin kohdalla kun katselee miehen penkkitreenejä. Eilen flunssaisena ja antibioottikuurilla kärvistelyt Leskinen päätti ottaa ”kevyesti” ja tehdä kokeiluluontoisen penkkitreenin rinnalle. Pahaksi onnekseen Termis ja allekirjoittanut sattui samaan aikaan salille ja siinä seurattiin Leskisen superkevyennäköisiä nostoja isoilla raudoilla. Yllytettiin sitten miestä nostamaan uutta ennätystä, kun edellinen oli ”vain” 200 kiloa! Tulihan se uusi ennätys sitten lopulta ja mies oli silminnähden tyytyväinen!

Pikkulinnut ovat huhuilleet, että Jari saattaa jossain välissä tulevaisuudessa mitellä voimiaan penkkipunnerruskisoissakin? Kovat on voimat sillekin saralle!

Klikkaa kuvaa niin pääset näkemään miten kevyttä rauta on Leskisen käsissä:

jari-leskinen-210kg

***

 

Bros training?

Tänään olisi Termiksen kanssa tarkoitus tehdä rajut selkätreenit yhdessä. Ei olla yhdessä treenattu pitkiin aikoihin joten Brutal Brothers is back!! Tapahtumasta saattaa tulla kuvamateriaalia, olkaa varuillanne! 🙂

brothasuntd

***

Voimapenkistä tekniikkavideota.

Penkkipunnerrus.fi-sivusto julkaisi Leskisen ohjeistuksella pikaohjevideon miten saada lisää voimaa penkkiin.

Klikkaa kuvaa päästäksesi videoon:

penkkitekniikan-abc

 

***

Jatketaan penkkausaiheilla. 

Suomen kovimpiin raakapenkkaajiin lukeutuva Allan Jokinen on valitettavasti pois penkkikuvioista jonkin aikaa. Miehen omien sanojen mukaan tämän vuoden kisasuunnitelmat ovat peruttu. Miehen olkapää otti ilkeänpuoleisen vamman tuossa jokin aika sitten ja on kipuillut sen verran pahasti, että esim MM-kisoihin ei ole enää asiaa tänä vuonna. Allan oli tietoisesti lähtenyt muuttamaan penkkitekniikkaansa ja leventänyt oteleveyttä. Tämä kuitenkin toi lisää rasitusta olkapäille ja eräässä penkkitreenissä oli sitten sattunut jotain ja oikea olkapää sanoi sopparinsa irti.

Oteleveyden kaventaminen seuraavissa treeneissä pahensi asiaa ja vaurio eteni asteelle, ettei kättä enää tahtonut saada vaakatasoa ylemmäs. Allan on kokenut penkkaaja ja tuntee kroppansa äärimmäisen hyvin. Vamma on varmasti sen verran paha, että olkapää on tutkittava, jonka jälkeen tiedetään miten asian kanssa lopulta edetään. Toivotaan, että vamma ei ole liian vakava ja että kuntoutuksella mies on jälleen pian pelissä mukana.

Allan nostamassa 240 kiloa raakana.

allun

***

Syksy tulee ja väsyttää?

Ei anneta väsymyksen painaa ainakaan treeneissä! Tilaa bannerin kautta uusi Mutant Mayhem PWO-boosteri. Testasin tuotteen ja *erkele, sehän toimii! Koko rahan edestä energiaa ja virkeyttä!

Mayhem_banner800

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.