This is Mika

24.01.2009 03:06 2min luku 8

Hyviä treenejä takana

Viikko saatu hyvin päätökseen ja mainioita treenejä takana. Bulkkiahtausmeininki päällä ja ruokaa ahdettu kaksin käsin naamavärkkiin. Riisiä ja kanaa mennyt. Kahtotaan nyt josko sitä saisi kroppaa shokeerattua näillä syömisillä ja rajuilla treeneillä. Painoa n.88kg

Viime viikolla tuli jalkoja reenailtua kaiken kaikkiaan kolmeen otteeseen. Tällä viikolla sain tehtyä vain yhden kerran, mutta ne olivatkin sitten oikein hyvät treenit. Stigun kanssa paiskottiin menemään kevyitä smith-kyykkyjä kutosilla. Painot olivat kuin keveitä höyhetyynyjä. Ei painanut mitään!!

Sarjat:

  • 10x32kg
  • 10x72kg
  • 6x122kg
  • 6x152kg
  • 6x172kg
  • 6x192kg

Enemmänkin olisi mennyt, mutta taas tuo neiti aika tuli kiirehtimään ja päätimme siirtyä reiden ojennuksiin ja lopuksi hack-kyykkyä poltteen omaisesti kevyillä painoilla kolme sarjaa 15 toistoa.

Sitten alkuviikosta saatiin hyvät penkkitreenit aikaiseksi Tuomaksen ja Paulan kanssa. Heittelin Miken kuuluisan 2×6 130 kilolla. Aattelin, että lähtis pikkuhiljaa nostamaan penkkitulosta noilla Miken metodeilla. Halu olis nostaa vielä penkistä pari markkaa. Mavea en ole tehnyt vähään aikaan, mutta viimeksi oli paperia 190 kilolla kutonen.

Tänään Rezan kanssa tehtiin ihan kipeet leuanvedot selkäreenin aluksi. 5×15 omalla painolla ja leveällä vastaotteella. Voi veljet, kun rupes loppua kohden hyytymään, sillä tauot olivat vain toisen sarjan mittaiset. Alataljavedot ja Pacific-kone odottivat leukojen jälkeen vielä vuoroaan. Selän lisäksi teimme vielä hauiksia Scott-penkissä, ristikkäistaljassa, ja hauiskoneessa. Haba illalla ilman pumppia (vain) 45cm. Vatsojakin tehtiin koneessa putkeen 110 toistoa putkeen + 38 pienellä tauolla. On ollut hyvä tuuri, että on saanut treenattua koko viikon aina jonkun kanssa, joten ote on ollut tiukka ja tsemppi melkoinen… Tähän vois vaikka tottua. C U!

Ja loppuun:

Mousti beibe, ou jeah! 🙂

ripped.jpg

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.