This is Mika

28.02.2015 21:37 2min luku 49

Hyvät ja huonot salit!

Heippis ja hauskaa löördaagenia!
Sitä on elämänsä aikana tullut reenailtua monen moisella jumppasalilla. 23 treenivuoteen mahtuu melkoinen läjä niin hyviä kuin huonoja saleja.
Mikä tekee hyvän punttisalin?
Laitteiden kunto ja huolto.
Annetaan hyvä esimerkki, tuossa aikasemmassa postauksessa mainitsin, että Myyrin Kuntokeskuksessa oli parikin ylätaljaa huollossa. No, useinhan se tarkoittaa sitä, että se HUOLTO TILATTU -lappu seisoo siinä laitteessa teipillä liimattuna sen pari, kolme viikkoa, pahimmassa tapauksessa kuukausia, ennen kuin kukaan tekee asialle mitään.
Juttelin yhden salitutun kanssa tuossa hetki sitten ja tuli puheeksi Myyrin laitteet. Kaveri kertoi, että molemmat ylätaljat olivat iltapäivällä huollettu ja illansuussa jo kovassa käytössä! No huh, miettikääpä nyt sitä, että saman päivän aikana, kun vika huomataan, ollaan jo laite korjattu? Näin siis Myyrin Kuntokeskuksessa. 🙂 Loistavaa toimintaa täytyy sanoa.
Kuva Myyrin Kuntokeskuksesta
sali
Toinen tärkeä asia on asiakaspalvelu.
Muistan treenanneeni nimeltä mainitsemattomalla salilla nuorempana Termiksen ja yhden yhteisen kaverimme kanssa. Tykättiin jumpata kunnon asenteella ja tsempattiin toinen toistamme kuten salilla kuuluu. Yhtenä päivänä salin toinen omistaja tulee närkästyneenä toteamaan, että voisitteko lopettaa ton metelöinin, kun tiskillä olevat uudet asiakkaat kuulemma säikkyvät ”menee vielä yksi” -huutoja. Salille tuli vielä lisää sääntöjä sen jälkeen ja seinille varoitukset, ettei painot saaneet kolista yms. Aina kun laskimme käsipainoja takaisin telineisiin vähän äänekkäämmin niin respasta kurkkasi työntekijä vihaisena, että mitä siellä tehtiin. (vittu treenattiin, ei muuta). 😀 Lopulta homma meni niin ahtaaksi, että lähdettiin lätkimään toiselle salille, jossa ei tavinnut olla hiljaa kui kirjastossa.
Myyrissä kuten esim Mayorsilla saa treenata tukka putkella ja pitää ääntäkin. Se on terveen punttisalin merkki jos jengi vähän karjahtaakin sarjan aikana ja tanko pamahtaa kunnolla takaisin telineisiin. Kunno menoa sen pitää olla eikä mitään hyssyttelyä. Tosin mitään älytöntä 10 kilon kässäreiden lattilalle pudottelua lantion korkeudelta en kylläkään ymmärrä, mutta sellaisen normaalin kolahduksen ei pitäisi ketään häiritä.
Paljon painoja ja tankoja.
Olen minä eksynyt salille, jossa ei ollut edes penkkiä. Kyllä, salin lattiat olivat parkettia ja respan nahkasohvat olivat kiiltävän kauniit, kukat kukki ja ilmastointi jauhoi viileää ilmaa salin puolella. Paljon löytyi muovipainoja ihan sinne 20 kiloon asti. Paljon upeita ilmanpainelaitteita ja muita futuristisia värkkejä, mutta perus penkkiä ei löytynyt.
Mulle on tärkeää, että salilta löytyy laadukkaita tankoja, isoja käsipainoja ja kunnon peruslaitteita.
Kerro Sinä minkälaisia punttisaleja oot kokenut niin hyvässä kuin pahassa. Onko ollut jotain hassuja kokemuksia esim asiakaspalvelusta jne?

Kommentit (49)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.