This is Mika

05.07.2020 18:12 2min luku 0

HYPER TRION SELKÄSETTI ON BRUTAALI - PYSTYTKÖ SAMAAN? (video)

Hello!

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille. Käväistiin treeneillä Myyrin Kuntokeskuksessa ja vuorossa oli selkätreenit 5-jakoisen HYPER TRIO -ohjelmasetin mukaan. Siinä kun treenailtiin melkoisen hapokasta settiä, ajattelin, että pistetäänpä tästä treenistä videoklipsu, niin pääsette kurkkaamaan tuota menoa. Tällaiset videoklipsut antaa kivasti pientä osviittaa, minkälaista tekemistä niissä on, joten nyt vilkaistaan yhden noista kolmesta rungosta olevaa selkätreeniä.

***

***

Olen aiemminkin maininnut, että vaikka hypertrofisissa treeneissä mennäänkin aika volyymipanotteisesti, se ei tarkoita suinkaan, etteikö niissä olisi käytössä kuitenkin kunnon raudat. Eli mitään pientä hissuttelua ei mun treeneissä ole ja varsinkin, kun käytössä on isoja pääliikkeitä, ne tehdään juuri niin isoilla raudoilla, että se myös kolahtaa! Kaikesta tästä huolimatta korkea intensiteetti on silti mukana treeneissä.

T-kulmasoutu triplasetin keskellä ei yhtään helpota oloa…

Olen huomannut, että juurikin tällainen tekeminen saa lihaksen kasvamaan. Annetaan ärsykettä isoilla raudoilla ns. perustreenien kautta ja sen vastapainona tehdään volyymia toisinaan pienemmillä ja toisinaan vähän isommilla. Joka kerta kuitenkin jotain muuttuu tekemisessä ja kehon adaptaatiota häiritään sopivasti. Lihaksen on pakko kasvaa, koska ulkoiseen ärsykkeeseen ei päästä jyvälle. Juurikin näitä havaintoja ja näistä syntyneitä metodeja on ohjelmissa runsaasti.

Setin ensimmäinen liike (ylätalja) tehtiin täysillä ja tässä tarkoituksella mitattiin lihaksen sen hetkinen kovin potentiaali ulos. 

Triplasetin ideologia HYPER TRIO -ohjelmapaketissa

Triplasetissä lämmitellään ensin selkä hyvin. Sen jälkeen otetaan sellaiset painot jokaiseen liikkeeseen, joilla pystyy sopivan tiukasti tekemään ensimmäisen kierroksen. Tässä voi ja saakin olla varaa vielä lisätä painoja. Itselläni neljäs kierros sisälsi jo oikeastaan lähes totaalisen  maksimin, mitä pystyi tuossa enää tekemään. Edelliset sarjat nimittäin kumuloituvat aika ilkeästi ja setti imee koko ajan virtaa sen verran paljon, että palautumiskapasiteetti on äärimmillään.

HYPER TRION SELKÄTRIPLA

jonka neljäs setti sisälsi seuraavat toistot:

  • Ylätalja lapiokahvalla 15 x 140kg
  • T-kulmasoutu 10 x 75kg
  • Pullover narulla 30 x 50kg

Suosittelen lämpimästi tätä uusinta 5-jakoista HYPER TRIO -ohjelmapakettia. Tämä on yksi tehokkaimmista ohjelmakokonaisuuksista, joka keskittyy puhtaasti lihasmassan kasvuun! Ohjelmapaketin hinta on 59€ ja voit tilata sen suoraan sähköpostiisi! Laita mailia: nyyssola.m@gmail.com. Tsekkaa lisää TÄÄLTÄ!

HYPER TRIO toimii erinomaisen hyvin 5-jakoisen KOLMEN KOMBON kanssa!

Tässä siis video tuosta neljännestä kierroksesta. Hapotti kyllä pahasti setti, vaikkei se ehkä naamasta näy.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.