This is Mika

20.10.2017 18:26 4min luku 4

Huomenna Lohjalle 1-vuotissynttäreille Gym Onelle!

Helou!

Oikein mukavaa perjantaita kaikille. Tässä alkoi itselläni loma ja se jos mikä saa Papankin hymyilemään. 😀 Papa!! 😀 Ens viikko ja sitä seuraava viikko ihan sinne keskiviikkoon asti on LOMAAAA!! BOOM!! 😀 DYYDS! 🙂 Voi veljet, olen iloinen.

Huomenna kuitenkin on pieni reissu Lohjalle, nimittäin Lohjan Gym One viettää 1-vuotissynttäreitään ja pitäähän sitä itsekin tulla paikan päällä ihmettelemään menoa. Facebookista poimin tällaisen tekstin tapahtumasta, jos jotakuta kiinnostaa saapua mestoille.

Juhlimme 1-vuotissynttäreitä nyt LAUANTAINA 21.10 klo 10-14.

Paikalla Arnold Classic Europe 2015 voittaja, kehonrakentaja
Mika Nyyssölä.
– tule hakemaan vinkkejä ja neuvoja niin treeniin kuin ravintoon.

Klo 12:00 kisaamme seuraavissa lajeissa:
– 500m soutu Concept2- soutulaitteella
– krusifiksi pito
(miehet 5kg- ja naiset 2,5kg kiekot)
– dippi omalla painolla
(maksimimäärä)

Kaikkien lajien voittajat palkitaan.
Naisille ja miehille omat sarjat.
Kisojen ylituomarina toimii herra Nyyssölä.

Lisäksi tuote-esittelyitä ja maistatuksia sekä huipputarjouksia!

VAIN lauantaina 21.10 klo 10-14
Kuntosalikortit seuraavin hinnoin

– 12kk kortti 319€
– 6kk kortti 179€

VAPAA PÄÄSY SALILLE!

Tervetuloa ?

www.gymonelohja.fi


Selkätreeneistä!

Pakkiksella on käyty pienimuotoista debaattia perinteisestä vastaoteleuanvedosta aka oppikoulukeuanvedosta. Liikehän on kokonaisvaltainen liike, joka osuu yläkropan lihaksiin melkoisen tasaisesti ja on hyvin yleishyödyllinen liike. LIike siis osuu niin hauiksiin kuin selkäänkin.

Tässä tuo liike minun tekemänä suht puhtaalla tekniikalla

Noh, keskustelu pysyi kiivana, kun joku meni toteamaan, että vastaoteleuanveto on paras hauisliike kulmasoudun ohella. Bodaustyylisesti treenaavat olivat sitä mieltä, ettei ole järkeä treenata hauista sellaisella liikkeellä, joka samalla rasittaa selkää, sillä se luonnollisesti on pois jommasta kummasta. Toisinpäinkin homma olisi outo, sillä jos treenataan selkää, miksi samalla annettaisiin hauiksille massiivista rasitusta ja otettaisi se riski, että hauisten väsymys sitten keskeyttäisi selkätreenit tai veisi tehoja siitä.

Toiset näki liikkeen hyvänä moninivelliikkeenä, jossa yksinkertaisesti haluttaisiin kokonaisvaltaista rasitusta koko kroppaan, eikä sillä olisi tällöin merkitystä, mikä lihasryhmä saisi toista enemmän rasitusta.

Tavoitteet ratkaisevat

Itse näen, että molemmat pointit ovat oikein. Kaikki on lähinnä kiinni siitä, mitkä ovat tavoitteet. Jos tavoitteenasi on treenata puhtaasti niin, että lihasmassaa kehitetään lihasmassaa, on hyvä pyrkiä sellaiseen treeniin, että kohdelihas, jota treenataan saisi pääasiallisesti rasitusta ja vasta kun treenattava kohdelihas pistää pelin poikki, sarja on valmis. Ei niin, että vaikka kyykätessä alaselkä sanelee sarjan pituuden vaikka jaloissa olisikin vielä virtaa tehdä toistoja vaikka kuinka paljon.

Jos tavoitteena olisi kehittää vain funktionaalinen ja atleettinen kroppa, on ymmärrettävää, että pyritään treenaamaan paljon hyviä moninivelliikkeitä ja liikkeitä, jotka rasittavat mahdollisimman kokonaisvaltaisesti kroppaa.

Tällaisia liikkeitä on paljon, kuten:

  • leuanvedot
  • kyykyt
  • maastavedot
  • dipit
  • rinnallevedot
  • kulmasoudut
  • pystypunnerrukset jne.

Hyvin usein omalla painolla tehdyt funktionaaliset liikkeet toimivat kokonaisvaltaisesti käyttäen useita kehon lihaksia samanaikaisesti. Kyseessä on siis lähtökohtaisesti aivan erilainen tavoitteellinen treenaaminen, kuin kehonrakennus. Moni urheilija treenaa lajikohtaisesti tällä tavalla ja hakee näitä kokonaisvaltaisia liikkeitä omiin treeneihinsä.

Keskustelu pakkotoistolla tuntui junnaavan hieman paikallaan, koska toiset eivät tahtoneet ymmärtää toisten pointtia ja sitten puhuttiinkin jo aidasta ja vastapuoli aidan seipäästä. Itse näen, että tavoitekohtaisesti kummassakin on pointtinsa ja molemmat perustelut voivat elää toistensa kanssa rinnakkain. Keskustelu muuten löytyy TÄÄLTÄ!

Pukkariräpsy selästä treenien päätteeksi

Olin ennen tuota kuvaa tehnyt supersetin ylätaljaa ja pulloveria narulla. 5 sarjaa 15+30 toistoa. Siihen päälle hammerkoneella sivuttain selkää. En oikeastaan laskenut siinä montako sarjaa meni, mutta veikkaan että parisataa toistoa tuli siinäkin puskettua. Pointti miksi kerron tämän on siksi, ettei liikkeiden määrä itsessään korvaa koskaan intensiteettiä tai saako lihas riittävästi rasitusta, jos treeni on kevyt ja jätät aina sarjat kesken. Voit hyvin tehdä 4-6 eri liikettä ja silti treenata löysästi ilman, että saat tarpeeksi mikrovaurioita lihaksiin. Määrä ei koskaan korvaa laatua. Muutamallakin liikkeellä voidaan tuhota lihas täysin ja voin vannoa, että lihas todellakin kasvaa sillä.


Muistahan nämä tarjoukset!

M Nutritionin ja Supermassan kaikki tuotteet ovat nyt -25% alennuksessa!! Prezonet, Intrazonet ja Afterzonet unohtamatta Inzanea. Siellä on Supermassan tuotteet mainiossa alessa! M Nutritionilla on myös loistavia tuotteita valikoimassaan: Esim Osmopure, joka sopii loistavasti treeninaikaiseen hillihydraattitankkaukseen. Anabolic Overdrive on todella laadukas palautusjuoma. Käy tsekkaamassa valikoima.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset heti tarjouksiin käsiksi!

Star Nutritionilla myös huikeat tarjoukset, jopa 50% alennuksella. 1kg Whey-80 12,90€, 1kg Whey-100 18,90€, 500g Creatine monohydraatti 6,90€ ja paljon muuta!

Klikkaa kuvaa!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.