This is Mika

23.05.2009 00:25 2min luku 5

Höttöä, kuraa ja oliiveja

Terppa!

Iltasella änkesin salille ja kiskoin ärjyt oikkaritreenit. Liikkeinä hakkasin pään ylle punnerrusta smithissä, kapoista penaa, ranskalaista punnerrusta, ylätalja pushdownia ja niskantakaa ojennusta käsipainoilla. Päälle vielä kiskoin useamman sarjan vipareita. Kumman hyvin sain pumpin päälle ja pukkarissa ei meinannut paita mennä päälle, kun ojentajat olivat sen verran hapoilla ja turvoksissa.afterwo2.jpg

Kiirettä piti, jotta ehdin hakea ennen yhdeksää subwaysta kalkkunapatongin. On se muuten ihmeellistä kuinka paskaa palvelua siellä Ruoholahden subwayssa saa. Tuntuu siltä, että niillä on kuulossa vikaa, kun joutuu joka kerta viisi-kuusi kertaa toistamaan mitä sinne väliin laitetaan. Usein sinne menee kaikesta huolimatta niitä fakin oliiveja vaikka kuinka yrittää painottaa ja artikuloiden kertoa, ettei niitä oliiveja kiitos.

Toinen juttu on että aina siellä on se kokojyväpatonki loppu. Meni sitten mihin aikaan tahansa sinne niin aina loppu. Niin oli tänäänkin. Sanoin sille tytölle, että en varmaan kertaakaan ole saanut täällä kokojyväpatonkia, kantsis varmaan ottaa pois tuolta listoilta se, kun ei sitä koskaan saa. Yritti sitten selitellä kuinka ne iltasella yleensä loppuvat muita aikasemmin. Ei mennyt selitys läpi, sillä oli mikä aika tahansa, kokojyvä on tuosta mestasta finito! Tunkekaa ne ylikalliit patongit per…. …uuniin. **kele. 🙂

Muutenkin ne tyypit siellä on aina totaalisen elämäänsä kyllästyneitä. Ees taas sahaavat kauheella kiireellä ja tiskin takana on 20 tyttöä ja poikaa eikä mitään kuitenkaan tapahdu. Sitten mietitään kenen patonki tämä oli ja mitähän tähän tuli. Melkeinpä pitäis ottaa videolle se sekoilu siellä.

Toinen karmee mesta minne Miken kanssa viime viikolla eksyttiin oli Namaskaar express kampin kauppakeskuksessa. Ihan saatanan kuraa ruokaa, tiskin takana jannu, joka näytti totaalisen kyrpiintyneeltä, ei puhunut suomea eikä kunnolla englantia. Oli ihan kujalla, kun kortinlukija ei saanut yhteyttä pankkiin. Näytti perhana mulle sitä pientä kuittia, jossa luki: Ei varmennusta pankista, yritä uudelleen ja sanoi mulle: ”Juor kaart tasnt wöök”. Oli pakko neuvoa, että kortissa ei ole vikaa vaan teidän masiinassa, yritä poika uudelleen.

Ruoka oli hieman halvempaa (7,90) kuin esim Tandoorissa lounasajan ulkopuolella, mutta lounasaikaan myös hyvät mestat (kuten Satkar ja Tandoori) pärjäävät hinnoillaan tälle käymälälle. Ruoka oli siis totaalista kuraa. Kananpalat olivat oudon makuisia, hieman jäähtyneitä (olivat varmasti seisseet siellä tiskialtaassa suht pitkään) klönttejä. Riisi oli kellertävää pikariisimäistä höttöä, jossa lähinnä maistui pelkkä curry. Kastike, ööh en edes tiedä mitä se oli, ei maistunut hyvälle. Ostimme vielä lisähintaan (1,50) naan-leivät, jotka olivat täysin kylmiä. Ne eivät todellakaan olleet paikanpäällä tehtyjä, kuten oikeasti naan-leivät tehdään (paistetaan uunissa). Leivät olivat kumimaista massaa, yäk. Ruuat jäivät syömättä suurilta osin eikä palata ikinä uudestaan samaan paikkaan, that’s for sure!

Eipä tässä muuta, muistakeehan reenailla kovaa!

afterwo.jpg

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.