This is Mika

20.06.2013 03:55 2min luku 22

Herkkuja kulinaristeille: Jamie Oliver - Keep it simple

Hello!

Uuuh MAMA! Tuli nyt sitten tutustuttua Jamie Oliverin Keep it simple -tuotesarjaan oikein kerta rykäyksellä. Jäin koukkuun! Tuli hommattua kaikki mahdollinen mitä Cittareista ja Prismoista lähti irti.

Koko perhe koolla

jamie oliver tuotesarja 01

Aivan törkeen hyvänmakuisia soosseja, pastoja, pestoja alkupaloja yms löytyy tuotesarjasta. Meikä on aina digannut Jamie Oliverista jo TV-persoonana mutta enpä olisi uskonut, että jäbältä irtoo vielä näin makoisa setti meille, jotka nauttii hyvästä ruuasta.

jamie oliver tuotesarja 02

On bruschetta toppingsseja eli leivän päälle levitettävää sörsseliä. Löytyy villi setti erilaisia pestosoosseja joista IMO ihan törkeen hyvänä ykkösenä tietty tämä:

jamie oliver chilli&garlic pesto

Chilli & Garlic pestoa voi kans sipaista leivän päälle ja namustella menemään! 😀 Uuuh mamaa!

Meikää kutkuttaa myös rakentaa kesäisin herkullisia salaatteja ja pirskotella noita erilaisia balsamico-kastikkeita ja viinietikoita.

jamie oliver tuotesarja 03

Antipastoja eli alkupaloja löytyy aurinko kuivatuista tomaateista artisokan sydämiin sekä grillattuihin paprikoihin. Laita salaattiin tai viskaa pizzan päälle täytteeksi. Myös mahtavan makuisia pastakastikeita löytyy neljää eri makua. Simppeliä mutta hyvää. Käykää kulinaristit ihmeessä tsekkaamassa citymarketeista näitä Jamie Oliverin tuotteita. Prismoissa on suppeampaa valikoimaa mutta cittareista löytyy koko perhe.

Oikein nautinnollista ja mahtavan makuista Juhannusta kaikille blogin lukijoille! Loppuun chillaillaan Malediiveilla meikäläisen vanhan chill out -musan parissa. Pistä musa soimaan kun avaat Jussin ekan bissen ja anna soida koko illan grillatessasi pihvejä!

Tätä chill out musaa – Ocean Islandia on muuten kuunneltu tubessa jo yli 464.000 kertaa! Totally DYYYYD!

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.