This is Mika

22.09.2015 09:08 3min luku 43

Helsinki - Madrid

Terve!

Huomenna iltapäivällä olis sitten lento Madridiin! Matka kohti Arnold Classicia starttaa. Suomen pojat, Kille Kujala, Mikko Ovaskainen, Pekka Kotipohja ja minä lennämme Espanjaan edustamaan Suomea kehonrakennuksessa. Oikein mielenkiintoinen porukka lähtee siis kilpailemaan.

Jokaisella kundilla on omat vahvuutensa ja jokainen on omalla tavallaan äärimmäisen potentiaalinen menestyjä. Odotukset ovat siis korkealla, ihan kaikkien kohdalla.

Moni varmaan ihmettelee, että mikä ihmeen tyhjennys ja tankkaus? Valaistaan tähän ihan pähkinänkuoressa mistä on kysymys.

Itselläni ollut nyt kahden päivän ajan tyhjennykset päällä. Glykogeenivarastoja ollaan tyhjennelty eli tarkoittaen sitä, että syöty runsaasti proteiinia, vähän hiilaria ja tehty paljon volyymijumppaa, posettelua ja cardiota. Kun glykogeenivarastot ollaan saatu ehtymään, saadaan hiilihydraatteja nauttimalla eli tankkauksella aikaan tila, jossa glykogeenin määrä lihaksessa on erittäin korkea, jopa lähtötasoa suurempi!

Normaalitilassa on lihaksessa 2-3g glykogeenia/100g lihasmassaa. Kisatankkauksessa lihas voi varastoida 4-5g glykogeenia/100g, eli huomattavan paljon enemmän!

Lavalla on tärkeää olla kuiva, mutta samalla paineinen. Itse olen aina mennyt maltillisesti tankkauksen suhteen enkä ole ajanut lihaksiani äärimmilleen glykogeenien suhteen. Hiilarilla on itselleni aina pieni taipumus saada vatsani pömpöttämään, joten en ota sitä riskiä, että olisin kyllä valtavan paineinen ja massiivinen, mutta samalla maha pullottaen menisin poseeraamaan lavalle. Eli hiilaria koneeseen, mutta maltilla.

Toissailtanen kunto, ensimmäisen tyhjennyksen jälkeen:

12045265_10206174226729073_321791621377303936_o

Tänä aamuna paino oli 78,0kg Ja tässä kunto:

selkäripped500

Eilen reeneissä pohjeposettelua:

12015220_10206177037799348_9194643596545146107_o

Tänään siis hiilaria koneeseen ja näin mennään sinne kisoihin asti. Nyt ei enää tyhjennellä vaan nyt aloitetaan tankkailu. Hyvin moni aloittaa tankkausjakson vasta kilpailua edeltävänä päivänä. Elimistö kuitenkin vaatii vähintään 72 tuntia saavuttaakseen parhaimman mahdollisen tankkauksen vaikutuksen.

Kyllä kaikin puolin on tämä dieetti mennyt kuten olin sen suunnitellut. Muutamia vastoinkäymisiä tietysti tullut matkanvarrella, mutta kaikista ollaan selvitty. Nyt ollaan tuomassa mielestäni oikein hyvää pakettia kansainvälisille lavoille. Toivotaan että sillä päästään pitkälle. Pidetään vielä peukut pystyssä, ettei tule mitään viimehetken juttuja, joilla homma voisi kusta. Kaikki on tietysti aina mahdollista, mutta ainahan sitä ripausta onneakin tarvitaan näissä jutuissa. 🙂

Hei ja nyt kun olen lähdössä kisaamaan, niin sen kunniaksi laitetaas tulille jotain erittäin päheetä! Uusi eksklusiivinen Nyyssis-diili teille, joka on voimassa tän viikon loppuun asti. Mehän tullaan takaisin sitten ensi viikon maanantaina, joten pidetään tää diili voimassa sunnuntai-iltaan 23:59 asti!!

Chainedin MEGAISO MASS hardcore -säkki nyt -25% ale#BOOM!

Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi!

700x240_Mika_Mass_Hardcore_Sept15

Kommentit (43)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.