This is Mika

17.12.2007 20:34 3min luku 4

Hyviä viboja

abs.jpg

Ciao!

Päivitystä taas lähinnä treeneistä. Nyt on tietty kiva kertoakin niistä, kun kulkevat ihan mukavasti.

Jalkareenit aloitettu toden teolla. Tarkoitus olisi tehdä noin viiden päivän välein jalkoja. Kyykkyä ja prässiä etureiskoille ja suorin jaloin maastavetoa sekä polvilta vetoa mukaan reiden koukistajat takareisille ja pohjetreenit joka toinen treeni.

Viimeksi lauantaina eli toissa päivänä kyykkyä ihan pohjaan asti. Hyvin sain tuntumaan ja pääsin jopa 170 kiloon asti 4 toistoa. Prässiä päälle max setti oli 430 kiloa 10 toistoa. Reiden koukistajia ja ojennuksia useampi setti sekä loppuun SJMV 60 kilolla 4×15 toistoa. Torstaina uusi jalkatreeni taas. Katsotaan saadaanko tässä koipia kovemmiksi. Halu on ainakin kova.

Tänään mainitsemisen arvoinen rintatreeni isäpapan kanssa. Vinopenkkiä hyvä setti:

15x70kg, 10x90kg, 10x110kg, 6x120kg, 2x130kg, 2x135kg. Loppuun 110 kilolla 9 toistoa heti kovan 135kg kakkosen jälkeen!!

Tein vain kaksi liikettä rinnalle ja toinen oli vipuvarsimasiinaa 4 sarjaa, en laskenut painoja, mutta pumpaten ja ihan loppuun asti vein sarjat. Vinopenkki ei koskaan ole ollut minun hyvä lajini ja edellinen enkka taisi juuri olla 130 kilolla 4 tai jotain. Saas nähdä nouseeko ens kerralla jo 140 tai 150? Tähtään penkissä kahteen sataan ja vinossa 170kg. Eri asia toteutuuko, tuskin toteutuu….
selkäoslo.jpg

Viime perjantaina tehty olkapäätreeni oli suhteellisen hyvä myös. Alkuun tehty niskantaaksepunnerrus ei kuitenkaan tuntunut hyvälle oikeassa olkapäässä. Vanha, sijoiltaan lähtenyt olkapää muistutti taas olemassaolostaan. Olkapää pyrkii aina siinä liikkeessä lähtemään pois paikoiltaan ja hieman ärsyyntyy treenin aikana ja sen jälkeen. Muuten treenit osui tosi hyvin olkapäille ja sain mahtavat pumpit niin takaolkapäille kuin vipareissa sivuolkapäille.

Nyt todellakin on mageet ”vaibsit” treeneistä, kun tuntuu lihaksissa juuri niin kuin pitääkin. Perjantaina olis tarkoitus tehdä Jari ”Jarppa the Big Wheels” Leskisen kanssa selkätreenit, katsotaan mitä siitäkin tulee. Selkäsauna kaiketi..

Asiasta paskakaivoon

Joulu tulee…huoh. Kaikilla on ihme kiire ja monet ihmisistä on ihan hermona. Yks aamu avasin kioskin, kuten tavallista ja eräs keski-ikäinen nainen vaihtoi rahaa ”pelimerkeiksi” pelatakseen RAY:n pelikonetta. Siinä lehtiä purkaessani saapui aamukahveelle kiinteistön huoltomies Jani, jonka kanssa turisemme joutavia siinä samalla, kun mies hörppii kahvinsa. Aikamme siinä höpistyämme tuo kyseinen nainen pelikoneen kimpusta huutaa, että: ”Voisitteko olla mölisemättä, mölyapinat. Se häiritsee minua!!” -Öööh, mitä helvettiä? Tämä ”Rouva” häiriintyi, kun täysin ja aivan normaalilla äänellä jutustelimme niitä näitä. On se jumalauta ihmeellistä ja anteeksi kiroiluni, että asiakkaiden kanssa ei saa edes kommunikoida nykyään. Jotain voi häiritä ihan vain normaali, iloinen keskustelukin!!! Kysäisin naiselta juuri sitä asiaa ja vastaukseksi sain vain että: ”Mene kuule tuonne muualle kuuntelemaan mölistäänkö muissa kioskeissa tuolla tavalla!!”

Ei varmaankaan kukaan usko kuinka lähellä oli, että meinasin avata sanaisen arkkuni, jonka jälkeen vastuu olisi siirtynyt kuuntelijalle. Luojan kiitos henkilö poistui ennen kuin hetki olisi ollut otollinen sivaltaa verbaliikalla myrkytetyllä katanalla syvälle sielun kurimukseen.

Jälkipuintina olemme  Janin kanssa nauraneet asialle ja heittäneet läppää jo useana aamuna nähdessämme, tyyliin: ”Täällä taas mölytään, mitäs mölyapinoita te olette?” Täytyy vain ihmetellä ihmisten luokattoman härskiä tapaa laukoa asioita. Ei mitään käytöstapoja saatikka kohteliaisuutta. Eräs läheinen ystäväni tapasi tokaista kohdatessaan tällaisia häiriintyneitä ihmisiä ehkä hieman arrogantisti: ”Tulisipa sota ja tappaisi kaikki hullut.”

Näin meillä. 🙂 Jatketaan.

Kuvat: Mika Sirén

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.