This is Mika

23.03.2010 16:08 2min luku 5

Helppo elämä

Uusimmassa Probodyssa on meikästä haastattelu ja siinä olevat kuvat ovat aivan loistavia, Sirenin Miken ottamia kuvia. Tässä muutama niistä ihan originaaleina ilman tekstejä:

VG7G1550

aloitus

VG7G1206

Yksi kuva ei mahtunut lehteen vaikka otimmekin sen sitä varten, tässä se kuitenkin on:

VG7G1112

Treeniä

Eilen hyökkäsimme jalkatreeneihin salille ja tuntuu tänään siltä, että treeni meni perille. Jalat meinaan on sen verran väsähtäneen tuntuiset. Olin erittäin tyytyväinen treeneihin ja sainkin tehtyä helposti atg-tyylillä eli ass-to-grass-tyylillä 180 kilolla kolmosen. Liike on aina hieman erilainen, kun vie kyykyn äärimmäisen alas. En sano, etteikö hieman alle 90 asteen kulmaan vietynä liike olisi yhtä lailla tehokas, mutta saa painoista sen parikymmentä kiloa kiskaista pois, kun kyykyn pohjaan asti vie.

Helppo elämä

Tosiaan viime kesänä tuli käväistyä Helppo elämä-sarjan kuvauksissa ja nyt viime sunnuntaina kyseinen jakso tuli ulos missä vilahdan tyttöystäväni kanssa statisteina. Hauskaa oli vaikka odotella sai pitkään siellä.

Heh, siellähän se meikäläinen muikistelee oikealla.

mika

Jakson voi vielä kaiketi tsekata maikkarin katsomosta. Itse en ole ehtinyt nähdä jaksoa, mutta äitiliini lupasi tallentaa sen, joten seuraavan kerran kyläillessäni täytyy kurkata jakso… jos kehtaa.

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.