This is Mika

13.01.2021 10:49 3min luku 2

VASTUSKUMINAUHAT TREENEISSÄ - VINKKIVIDEO!

Heippa!

Nyt on lumimyrskyä ulkona ja kelit aivan karseat. Onneksi kuntosaleilla on mukavan lämmintä ja säistä huolimatta lihas tottelee kuria. Nyt kun on vielä tammikuu ja kesään on matkaa tuhottoman paljon, voisi olla aika hyvä hetki pistää treenejä uuteen uskoon ja vaikka startata oma pieni dieettiprojekti, niin ainakin ehtii kesäksi kuntoon! Jos oma tietotaito epäilyttää, niin minulta saa jeesiä tarvittaessa. Ei muuta kuin tsekkaamaan mun nettikaupan treeni- ja ravintopaketteja TÄSTÄ LINKISTÄ!!

***

***

Vastuskuminauhat tehostamaan treenejä!

Jos kaipaat treeneihin jotain erilaista ärsykettä, niin vastuskuminauhoilla saa loistavasti niin lisättyä kuormaa kuin kevennettyä vastusta. Pistän tähän loppuun pienen vinkkivideon muutamista liikkeistä, joiden kanssa nuo kuminauhat toimii hyvin.

Vastuskuminauhoilla voit myös korvata perinteiset kahvat ja saat jälleen erilaista aktivaatiota, kuin normaalisti.

Tuossa yllä olevassa kuvassa teen face pull -liikkeen avulla takaolkapäitä ja olen korvannut perinteisen narun kuminauhalla. Liike saadaan poikkeamaan narulla tehdystä liikkeestä, kun vedon lisäksi vedän kuminauhaa sivuille liikkeen lopussa ja näin saan tehostettua supistusta takaolkapäille.

Kokeile esim pushdownia narun sijasta kuminauhalla ja jälleen voit venyttää liikkeen lopussa käsiä sivuille ja saat samalla rajun lisäsupistuksen ojentajiin. Toimii kivana variaationa.

Mitä enemmän venytät kuminauhaa sitä suuremmaksi vastus kasvaa ja tämä antaa lihaksille aivan erilaisen ärsykkeen. Vastuskuminauhat toimivat myös hyvin lämppäreinä sekä venyttelyissä. Esim olkapäiden kiertäjät saadaan mukavasti heräämään ennen olkapäätreenejä, kun kuminauhojen avulla voit turvallisesti niitä lämmitellä.

Onko leuanveto omalla painolla liian raskasta?

Leuanveto on tunnetusti todella tehokas tapa saada selkään lisää lihasmassaa. Usein oma elopaino voi kuitenkin olla liian suuri voimatasoihin nähden, jolloin toistomäärät jäävät turhan pieniksi. Vastuskuminauhalla voit keventää vastusta ja pystyt tekemään pidempiä sarjoja. Itse teen tätä usein, vaikka pystynkin tekemään monta kymmentä leukaa yhdessä sarjassa. Jos haluan tehdä enemmän sarjoja, otan kuminauhan mukaan toiseen tai kolmanteen sarjaan ja näin kykenen tekemään lyhyemmillä palautuksilla enemmän toistoja, eikä tekniikka kärsi.

Vastuskuminauhat ovat loistava lisä omaan treenivarustukseen. Ne kulkevat näppärästi mukana, ovat helppoja ottaa käyttöön ja antavat tehokkaasti erilaista ärskykettä lihaksille.

Kevennä tai lisää vastusta

Vinkkivideossa teen pystäriä niin, että kuminauha keventää työntöä mitä alemmas tankoa viedään. Tämä samainen kikka toimii luonnollisesti hyvin myös smithkyykyissä. Vastaavasti esim videossa tehty liike vaakahackissa sekä punnerruskoneessa vastusta saa lisää liikkeen loppuosaan kuminauhalla. Tämä on oivallinen tapa tuottaa erilaista ärsykettä lihaksille. Kokeile ihmeessä näitä juttuja omissa treeneissäsi, vain mielikuvitus on rajana!

Tässä tuo vinkkivideo kuminauhojen käytöstä treeneissä:Fitnesstukulta vastuskuminauhat edulliseen hintaan!

Fitnesstukun valikoimassa on valtavasti eri merkeiltä vastuskumeja. Mitä itse olen testannut eri merkkejä, niin kallein ei näissä varusteissa aina ole se laadukkain. Itseasiassa edullisimmasta päästä oleva Star Gear Band, Star Nutritionilta toimii todella hyvin ja ajaa täydellisesti asiansa. Kuminauhoja saa eri vastuksilla, joten valinnan varaa löytyy jokaiseen tarkoitukseen.

Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaamassa itsellesi tehokkaat ja toimivat vastuskuminauhat, äläkä unohda käyttää mun lukijoilleni tarjoamaa alekoodia (MIKA10), jolla saat loppusummasta kassalla -10% alennusta!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.