This is Mika

28.01.2012 10:24 2min luku 32

"Haters gonna hate" ja käsipainopenkkivinkkiä videon muodossa!

Terve.

Niin – kaikkia ei voi miellyttää.

  • Kun minulta pyydetään neuvoja lisäravinteiden osalta ja laitan lisäravinnearvostelua blogiini, jonkun mielestä se on pelkkää turhaa mainostamista?
  • Kun kerron ravinnosta ja treenaamisesta 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla, se on itsekehua?
  • Kun kritisoin jotain muoti-ilmiötä olenkin vain dissaaja?
  • Kun kuitenkin kirjoittelen todella paljon treenaamisesta, laittelen videoita, ohjeita, tekniikkavinkkejä, todetaan sen kaiken olevan liian vähäistä ja turhan jaarittelun sekaan laitettua materiaalia?

Kirjoitukseni onkin pelkkää jeesustelua, mainoksia ja itsekehua? 😀 Mielestäni tässä nyt itsekehu sekoitetaan itsevarmuuteen. Se että olen yllättynyt ja iloinen kasvaneista kävijämääristä ei ole itsekehua. Se että tiedän mistä puhun, koska olen treenannut yli 20 vuotta, kilpaillut menestyneesti kehonrakennuksessa lukuisissa kilpailuissa, valmentanut niin taviksia kuin huippukilpailijoitakin SM-tasolla, on lähinnä ammattitaidon tuomaa itsevarmuutta!

Jos tämä paska jatkuu, joku saattaa poistaa blogini suosikeistaan? 😀

Hmmmm, ole hyvä pliis, poista tämä blogi nyt heti suosikeistasi, hyvä pettynyt lukija, kuka lienetkin. (niin, kuka lienetkin, koska voimakas kritiikkisi olisi ehkä tehokkaampaa, jos USKALTAISIT kirjoittaa omalla nimelläsi ja laittaa vaikka oikean sähköpostiosoitteen mukaan?)

Ihan paska loki, jos multa kysytään.

Okei, siirrytään muihin aiheisiin ja jätetään koirat haukkumaan, karavaani liikkuu!

Tekniikkavinkkejä

Käsipainopenkissä voidaan tehdä monenlaista variaatiota. Esimerkiksi ote voi olla eri kulmassa jolloin saadaan aktivoitua ja painotettua tiettyä osaa liikkeestä. Kun ote on tangon suuntainen eli kuten tekisit penkkiä tangolla, saat liikkeen aktivoimaan venytystä alhaalla. Kun otteesi ja käsipainot ovat hammerissa saat liikkeen yläosassa aktivoitua supistuksen voimakkaammin. Itse teen tuossa videossa liikkeen siltä väliltä eli haen aktivointia molemmista suunnista. Joillekin olkapäävamma voi sanella millä otteella pystytään käsipainopenkkiä tekemään.

Kommentit (32)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.