This is Mika

20.11.2013 21:03 2min luku 72

Give me beef!

Taotaan lisää lihaa. Massaa massaa. Laatulihaa. Syödään koko ajan ja treenataan kovaa. Ihan kauhee vääntö ja draivi päällä. Selkää veivataan brutaalisti taljoilla. Malmia lisää ja sarjaa seuraavan päälle. Selän pitää kasvaa lisää. Sen on oltava niin leveä ja paksu, että se pursuaa joka suuntaan.

selka

Olkapäät punnerretaan soossiksi ja vipareilla hakataan niin pyöreiksi notta mummot luulee niiden sisällä olevan kanuunankuulat. Hartialinjaan lisää leveyttä. Epäkkäisiin raakaa, kivistä massaa. Käsiin lisää pihviä ja paksuutta. Ojentajien pitää roikkua paksuina, höllyvinä säkkeinä ja jännittäessä niiden pitää pamahtaa sellaisille säikeille, että ikkunat särkyy.

posingoff2

Reisiin pihviä, eteen ja taakse. Pohkeisiin paksuutta ja muotoa. Etureiskojen sviipit pitää pullistua posettaessa niin että koko paketti on pelkkää pyöreää ja yksityiskohtaista laatulihaa.

Kuutta treeniä viikkoon ja paljon safkaa. Käytetään kaikki avut mitä tukulta saa. Lisäravinteet tukemaan kovaa rääkkiä. Mutant Massia mukaan, jotta saadaan lisättyä kalorimäärää ja jotta lihakset imevät extrakalorit rakennusaineena itseensä. Nyt todellakin jätetään ihmisyys taakse ja haetaan friikkimäistä lookkia. Kaboom!

Mutant Mass bannerin kautta

Älä jätä mitään yhden kortin varaan. Jos mahdollisuus on pelata kaikilla ässillä niin käytä ne välittömästi. Kreatiinit, aminot, vitskut, isolaatit, omegat, laturit, tehonlisääjät, laadukkaat palkkarit… Tässä rakennetaan itselleen laatulihaa, A-luokan wurstia. Vähärasvaista mieluiten. Tämä taistelu voitetaan! Kroppa tottelee kyllä, kun sille näyttää kuka on johtaja. Säälimätöntä rankaisua, ei armoa.

Tavoitteellisuutta tekemiseen. Usko itseesi. Pidä pääsi heikollakin hetkellä. Pidä katse tulevaisuudessa. Usko unelmiisi. Näe itsesi onnistujana. Tee työtä. Näe vaivaa. Taistele. Kestä kipua. Kestä väsymystä. Ole sitkeä, kärsivällinen, maltillinen. Keskity olennaiseen. Omistaudu.

Kommentit (72)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.