This is Mika

12.01.2014 20:54 1min luku 27

Hän selvisi Ikeasta ja nousi kolmantena päivänä kuolleista!

Tsau!

12 tuntia yhteensä lauantaina ja sunnuntaina kierrelty huonekalukauppoja. Ikeat, Sotkat, Maskut, Iskut, Askot, jne. Pää pehmeä jo on. Salilla ehdittiin tänään piipahtaa. Tosin selkä sai kuitenkin arvoisensa rankaisun, mutta pahoin pelkään, että ravinnon nauttiminen on ollut tämän kaksi päivää erittäin heikoilla.

Lauantaina kasilta söin kevyen aamupalan ja seuraavan kerran vasta illalla viiden jälkeen hesen hamppariateria toi kuvun alle murkinaa. Kyllä, näin kävi kun lähes hurmoksen vallassa sitä kierteli sisustusliikkeissä lista kädessä poimien tarvittavia tavaroita.

Nyt on neljäkymmentä eri sohvaa istuttu, 500 kangasta vertailtu. Tiedän pesukoneiden nukkasuotimien paikat sekä paljonko painaa iskun air lasipöytä. Kodin Anttilasta et löydä henkilökuntaa, kuten et Ikeastakaan mutta Maskun ulko-ovelta et ehdi kahta metriä sisään, kun vastaasi marssii jo pätevä myyjä. Gigantissa tuntuu kaikilla olevan kiire paitsi valtaistuimellaan lojuvalla järjestyksenvalvojalla.

Ikea ja logiikan taidonnäyte eli itsepalvelutuotehyllyt:

ikea

Mä selvisin kuitenkin hengissä tästäkin reissusta ja nyt lopen uupuneena kaadun pian sänkyyn. Onneksi kohta helpottaa ja pääsen Puertoon lojumaan merivesialtaille.

Levollista sunnuntai-illan jatkoa kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa!

Olkoon voima kanssanne ja treenit tehokkaan kehittävät. Anna lihaksille päivittäinen proteiiniannos, kuten muutenkin antaisit, niin hyvänä kuin huonona hetkenä. Kestä kipua sekä särkyä niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Sillä sinun on valta, voima ja palautuminen iankaikkisista treeneistäsi, aamen!

XD

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.