This is Mika

28.08.2018 09:56 1min luku 0

Halpaa patukkaa ja Cyberpunkkia!!

Tervehdys kaikille!

Monella meistä alkaa tossu painaa tässä vaiheessa, kun kisoihin on enää alle 3 viikkoa aikaa. Kultsan SM-kisat häämöttävät jo aivan lähellä. 15.9 lauantaina räjähtää ja kultsalle astuu ennen näkemätön joukko suomalaisia kehonrakentajia. Mukana näiden lisäksi vielä tähtiesiintyjinä Kille Kujala, Olli Kemppainen ja Minna Pajulahti plus allekirjoittanut. Eli kaikki mukaan katsomaan!

Omalla kohdallani jumppailut kulkeneet ihan tasaisesti. Eilen pumputtelin vähän rintaa ja käsiä. En ole ihan täysillä pystynyt keskittymään tähän treenaamiseen harmillisesti työkiireiden vuoksi, mutta olen päättänyt, että teen sen minkä pystyn näissä puitteissa.

Eilisestä jumpasta pistin pari randomia klipsua instagrammiin:

Vähän peliuutisia!

CD Project Red on pelitalo, joka on menestyspelin The Witcher 3 takana. CD Project on Witcherin jälkeen keskittänyt koneistonsa Cyberpunk 2077 peliin, jonka ilmestymispäivä on vielä iso salaisuus. Pelistä on saatu tähän mennessä vasta muutama hassu tiiserivideo, mutta nyt pelitalo räjäytti pankin ja julkaisi 50 minuutin pituisen gameplayn Cyberpunk 2077:sta.

Aivan huikean näköinen peli, joka on kuin upeaa sci-fi -elokuvaa katsoisi. Tunnelma tässä pelissä tuntuu olevan todella hieno. Uskoisin Cyberpunk 2077 olevan isoin juttu koskaan pelimaailmassa, kun se joskus ilmestyy!

Tsekatkaa tämä!


Syksyn patukat tarjouksessa!

Goodlifet esim on 40% alennuksessa ja paljon muuta herkkua! Myös Best Barit 40% alessa. Barebellsit -30% ja jos ostat BIG BUY:na goodlifet, niin saat jopa 50% alennusta!

Kilkkaa banneria alla ja käy tilaamassa herkkupatukat itsellesi!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.