This is Mika

12.04.2012 19:11 3min luku 13

Uutisista hyvää iltaa!

Uutisia!

Eläkkeelle jäänyt saksalainen virkamies aiheutti kohun hyvästelyviestillään, jossa hän sanoi viettäneensä viimeiset 14 vuotta työpaikallaan tekemättä mitään, kertoo saksalaislehti Die Welt.

No niin! Aika näppärästi kaveri on onnistunut näyttämään ahkeralta nuo 14 vuotta. Vähän niinku armeijassa oppi näyttelemään, että muka tekis jotain kovasti vaikka mitään ei oikeasti tehnyt. Kuinkahan taitava tämä virkamies on esim paperitollojen roskikseen heittelyssä? Tai klemmareiden taittelussa? Uskoisin, että origamitkin taittuvat virkamiehen näpeissä jos jonkinmoisiksi taideteoksiksi. Varmasti viime vuosina on ollut mukava tietokoneella pelata muutakin kuin miinanraivausta? LOL! Vaikka Angry Birdsiä! 😀

Herää kyllä heti ajatus, että mites paljon meillä Suomessa on näitä turhia virkamiehiä? 199 kansanedustajastakin ehkäpä löytyy jokunen? En yhtään epäilisi! Musta tuntuu, että varmaan puolet kansanedustajista ei saa koko virkakautensa aikana yhtään mitään aikaiseksi. Hyvä jos jaksavat käydä nappia painamassa.

***

Britannian suurin naiskehonrakentaja ihmettelee, miksi on vielä sinkku.

Britannialainen René Campbell on tähdännyt vuodesta 2008 asti siihen, että hänestä tulisi Britannian lihaksikkain naiskehonrakentaja.

Nyt Campbell on saavuttanut tavoitteensa. Hän painaa 85 kiloa ja hänen reitensä ovat 66 senttimetrin paksuiset.

Keho ei kuitenkaan ole tullut ilman uhrauksia, Campbell kertoo Now-lehdessä, että hänen on nykyään vaikeaa löytää rakkautta.

– Olen ollut sinkkuna viimeiset yhdeksän vuotta, Campbell suree.

Hän yritti rakentaa parisuhdetta erään miehen kanssa pari vuotta sitten, mutta suhde kariutui, kun Campbell joutui panemaan treenaamisen kaiken edelle.

Campbell kuitenkin muuten viihtyy äärimmilleen treenatussa kehossaan. Hän kertoo olevansa nyt paljon itsevarmempi kuin ennen, jolloin hän käytti vaatekokoa 36.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen oloni hyväksi omassa kehossani. En voi enää kuvitella olevani laiha, olen tällaisena paljon onnellisempi.

Campbell syö päivässä huikeat 4 200 kaloria. Hän nauttii kahdeksan ateriaa, joilla kuluu muun muassa seitsemän 200 gramman painoista kanan rintafilettä.

– Haluaisin miehen, joka voisi kannustaa minua kilpailuissa ja kokkaisi minulle syömäni kanat, Campbell unelmoi.

Jaahas, jaahas! Toihan on ihan nätin näköinen mimmi. Hyvät lihat ja on kasvoistakin ihan ookoon näköinen. Neito ihmettelee, miksi on vielä sinkku? Mäkin ekaksi ihmettelin, mutta lopussa kun sanoi etsivänsä itselleen miestä, joka kokkaisi hänelle hänen syömänsä kanat, ajattelinkin, että siinähän on oikein klassinen sovinistinainen! Hitto, kokkaa itte kanas, **rkele! 😀 Ei mikään ihme, että aiempikin suhde on kariutunut. Tyypin, jonka harrastus on kaikki kaikessa eikä parisuhteelle riitä aikaa, on parempi olla sinkkuna. Tolle naikkoselle kumppanin funktio on siis kokata hänelle safkaa. Thanks, but no Thanks!

Kyllä mä veikkaan, että lähinnä luonteessa täytyy olla vikaa, jos yhdeksän vuotta on sinkkuna. Kropan lihaksikkuudella tuskin on mitään tekemistä sen kanssa.

***

Vasta vapautunut elinkautisvanki tunnusti Kuopion henkirikoksen.

Teon tunnustanut mies on entinen elinkautisvanki ja hänet on tuomittu kohua herättäneestä murhasta vuonna 1990. Tuolloin hän tunkeutui Lieksassa vanhuksen kotiin ja surmasi tämän raa’asti.

Mies istui elinkautista tuomiotaan yhtäjaksoisesti 22-vuotta, kunnes hänet vapautettiin 1.3.2012.

Mitä tähän voi sanoa? Kuinkahan mones tapaus tämäkin on? Mun mielestäni on lievästi sanottuna räikeetä edes puhua elinkautisesta, kun se ei käytännössä koskaan sitä ole! Kuinka monta ihmiselämää voi yksi ihminen lopettaa omana elinaikanaan? Katsos, kun tämäkin kaveri on nyt 47vee, niin sehän pääsee noin 12 vuoden päästä pois vankilasta ja on vasta 59 vee! Se ehtii murhata vaikka kuinka monta ihmistä vielä, eikä kukaan voi tehdä asialle yhtään mitään! Sama juttu esim raiskareilla ja pedofiileilla. Tuomiot ovat niin lieviä, että tekijät ehtivät useita kertoja uusia rikoksensa. Hienoa tämä Suomen lainsäädäntö! JEE!

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.