This is Mika

03.11.2009 06:54 2min luku 0

Halloweenit lauantaina

Heippa.

Viikonloppuna oli Halloween. Purtsi aka Tero Puranen aka Birdie oli järjestänyt naamiaispirskeet Nollassa ja sinnehän mekin suuntasimme. Vaimo oli kasarityylin rockmimmi (Kathy Gaymoore) ja meikä oli afroninja.

asut

Menimme mestoille ajoissa. Sisään tullessamme sivupöytään kannettiin isoa boolia ja kaikenlaista purtavaa oli tarjolla. Kun Purtsi oli ilmoittanut 50 ensimmäiselle tarjoiltavan ilmaisen drinksun, ajattelin, että tuossahan sitä nyt kaiketi tulee. Kauhasin pari lasia boolia ja kävin hakemassa kyytipojaksi ison annoksen pöydän antimia. Siinä kasatessani lautaselle herkkuja eräs nainen koputtaa olkapäähäni ja toteaa, että nämä ruuat on meidän yksityistilaisuutta varten. Olin että mitä häh? Eiks tää kaikki oli samaa tilaisuutta?

Sattuikin niin, että pienen pieni nurkkaus olikin yksityistilaisuus ja antimet olivat heitä varten. Mitään sermiä, lappua tai muutakaan merkkiä ei ollut siitä esillä, joten mistä olisin voinut tietää. Ja kun vielä näillä ihmisillä oli naamiasasut päällä, luulin todellakin meidän kaikkien olevan samaa sakkia. :/ Pahoittelin ja ojensin lautasta takaisin heille, mutta ystävällinen mies vieressä sanoi, että syö vaan. Kai ajatteli että raukalla on kauhea nälkä. Ei mulla nälkä ollut, mutta ainahan ilmainen ruoka maistuu. 😀

Ilta oli siis mukava ja vaikka nilkka oli kipeä, tuli tanssahdeltuakin hieman. Kitos vielä Minnalle kyydistä kotiin!

Tässä vielä pari kuvaa Kathysta.

rockgirl

rockgirl2

pähee rockmimmi

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.