This is Mika

26.04.2009 22:20 2min luku 0

Hajaviikkoa ja sunnuntain poset

Mennyt viikko on ollut todella hajanaista. Ei tullut käytyä kuin kaiken kaikkiaan vain kolme kertaa salilla. Rintaa ja käsiä tein tiistaina, keskiviikkona olkapäät ja jalat ja sunnuntaina eli tänään tein selkää.

Tiistaina kokeilin varovaisesti penkkiä 2*150kg eikä se tuntunut kevyeltä. Taidan vielä pysytellä muissa liikkeissä ja ottaa penkin ohjelmistoon uudestaan sitten jossain vaiheessa.

Tiistain rintahabaojentaja-treenin jälkeen pukkarissa. Kädet olivat punpissa ja tärisivät (siksi olen tärähtänyt).

tarahtanythaba.jpg

Keskiviikkona punnersin pystypunnerrusta 4*102kg. Jalkatreeneissä tein smith-kyykkyä lyhyillä palautuksilla 5*5*160kg ja ass-to-grass tietenkin!

Sunnuntaina aloitin mavella (vaikka hieman nolotti, kun vieressä seurasi mavekuningas Harri Peltomaa, mave-enkka: 1*325kg kisoissa raakanosto). Lämpösarjaa vaan alle ja kovimmat nostot olivat 3*210kg ja sit 6*210kg, joka oli muuten aivan sairaan raskas. Meinasi jäädä se eka toisto ihan kesken, mutta sieltä vaan rutistin sisulla kuutosen. Ylätaljaa hinkuttelin loppuun ja näytin pari ojentajaliikettä Peltomaalle. Harri kaipaa lisää muotoa ojentajiin vaikka ne ovatkin jo ennestään isot, ne pitää saada vielä roikkumaan.

Siitä sitten lähdettiin pukkariin posettelemaan. Saatiin paljon juttuja katsottua läpi. Pakollisia rutiineja harjoiteltiin ja siirtymiä asentojen välillä. Nyt kun rutiini on rungoltaan valmis on Harrin helppo käydä sitä läpi päivittäin. Harjoittelemalla tulee mestariksi.

Harrin reisi ja vatsat-pose saatiin todella siistin näköiseksi. Asento ja reisien massa on vaikuttavaa. Noissakin massoissa tuo pose on esteettisen näköistä katseltavaa.

Check out my wheel, baby!

cimg0614.JPG

Ilmeet on aika Keijot ja toi läheisyyskin on jotain… 😉

cimg0620.JPG

Anyways, täsä tää nyssit oli. Poriin terveisiä Harrille ja Jaanalle. Olkoon dieetti kanssanne.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.