This is Mika

22.03.2011 13:41 1min luku 4

Haaveilua

Lotossa on jättipotti 7,5 miljoonaa euroa!

Kyllä kelpais meikäläisellekin. Tossa just mietin, että mitä sitä teksi ekaks, jos sellainen pamahtaisi tilille. Ensiks menis auto vaihtoon, sori Suzuki, ei mitään henkilökohtaista. Seuraavaksi ostaisin pari kämppää paristakin eri kaupungista. Sitten vain chillailisin ja treenaisin helkutin kovaa. 🙂

Ja mikä auto se muuten olisi? Noh, ei mitään liian prameaa, jottei olisi liikenteessä silmätikkuna. Jotain hillittyä, joka ei ensi silmäyksellä herättäisi mitään ihmeellisiä ”wau”-fiiliksiä, vaan sellainen, joka lähempää katsottaessa saisi sukat pyörimään. Ja tietenkin kunnon moottorilla varustettu kaara, jonka bassoäänet herättäisi ”Aino-mummunkin” haudasta, Malmin ohi ajettaessa.

Yksi tulee heti mieleen, nimittäin 2011 vuosimallin Ford Mustang GT V8 5.0

Huh, tuossa vasta kaara onkin!

Juttu automerkit-sivustolta:

5.0-litraisen V8-moottorin paluu: Vuoden 2011 Mustang GT

Uusi GT on varustettu 5,0 litran V8-moottorilla, joka tarjoaa tehoa 412 hv (aiempi GT 4,6l V8 315hv) ja vääntöä 529 Nm (aiemmin 441 Nm). Vanha 5-vaihteinen laatikko korvataan joko MT82 kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla tai 6R80 kuusivaihteisella automaattivaihteistolla.

Automaattivaihteistolla, 2011 GT:n polttoaineenkulutus on valmistajan mukaan 9,4 l/100 km maantiellä ja 13,8 l/100 km kaupungissa. Maantiekulutus on 31 % tehonnoususta huolimatta laskenut, sillä aiemman version vastaava lukema on 10,2 l/100 km.

Uudesta GT:stä on pyritty tekemään nykyaikainen muskeliauto, joten sen alustaa ja jousitusta on laitettu uuteen uskoon. Myös Brembon jarrupaketti, joka sisältää 14-tuuman tuuletetut jarrulevyt, tulee nyt tarjolle.

Ton vois kyllä ottaa vaikka heti! Siisti video autosta:

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.