This is Mika

22.07.2012 11:01 2min luku 42

Gymlogeista ja blogistani positiivista palautetta!

Moi!

Kuten siis otsikossakin, jatkuvalla syötöllä tulee gymlogeista ja blogistani meikälle valtavasti positiivista palautetta! Lähestulkoon joka päivä törmään IRL tyytyväisiin Gymlogin-seuraajiin tai blogini kävijöihin. Ja suorastaan tosiaan tulee törmättyä näihin, koska hyvinkin moni tulee ihan kasvotusten antamaan palautetta. TÄMÄ ON AIVAN MAHTAVAA!

Juuri tuossa yhdessä kommentissa vastasinkin, että tämän kaiken taustalla on suuri halu antaa kaikille samat lähtökohdat treenaamiseen. Jengi on tullut kiittelemään että on saanut aivan eri fiiliksen treenaamiseen, kun nyt tietää tekevänsä liikkeet oikeilla tekniikoilla. Tämä onkin erittäin tärkeä pointti. Paljon on aloittelijoita ja hieman edistyneitä, joilla tekniikat eivät välttämättä ole ihan hallussa. Gymlogit antavat selkeät vastaukset ja neuvot miten kukin liike tulisi suorittaa. Lehdissä on ziljoona eri ohjetta tekniikoille ja liikeradoille, miten mikäkin juttu tehdään oikein, mutta niistä ei välttämättä irtoa se informaatio  verrattaessa liikkuvaan kuvaan jossa selitetään arkikielellä miltä liikkeet tulisi tuntua ja miten ne tehdään.

Hyvä paikka näille videoille oli selvästikin, sillä vastaavia tätä ennen ei löydy mistään. Mikä tietysti tuntuu ihmeelliseltä. Miten ihmeessä voi olla, että kuntosaliharjoittelua on kuitenkin harrastettu Suomessa jo 60-70-luvulta asti ja internetit ovat olleet toistakymmentä vuotta kaikkien saatavilla ja siltikään ei kattavia tutoriaalivideoita treenitekniikoista löydy mistään? Toki löytyy biljoona videota isoista äijistä jotka tekevät omalla tyylillään omia treenejä, mutta että näistä olisi olemassa suomenkielellä selkeät ja vielä humoristiset) jaksot? Eipä näitä ole tullut vastaan.

Mutta nou hätä, nyt näitä on jo 27 jakson verran. Vuosi ollaan näitä ihan pian tehty eli aika tiuhaan tahtiin ollaan suollettu ulos gymlogeja. Suosio on ollut aika hulppeaa. Ekaa gymlog-jaksoa ollaan katsottu jo 101.845 kertaa! Ei hullummin? 😀

-Mika

Kommentit (42)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.