This is Mika

20.12.2012 13:10 1min luku 45

Gymlog 35 - 15 minuutin hauikset!

Moro!

Se on tostai toivoa täynnä. Uusi gymloggeri pärähtää eetteriin ja 15 minuuttia rääkätään hauiksia. Jaksossa tehtävät liikkeet ovat kyllä ihan kokeilun arvoisia. Toi 15 minsaa riittää aivan mainiosti aiheuttamaan kunnon pumpin käsille.

Eka liike tehdään kuuluisalla Ahnuldin 21 liikkeellä suoralla tangolla. 7 puolikasta alhaalta puleenväliin, 7 puolikasta keskeltä ylös ja 7 kokonaista alhaalta ylös  koko matka. 4 sarjaa. eli 4×21. Seuraava on supersetti kässärihauiskääntöä tasatahtiin kohti leukaa (raju supistus) 10 toistoa ja scott-penkissä mutkatangolla 10 toistoa 3 sarjaa. eli 10+10×3. Vikassa liikkeessä tehtiin ”heikosta tekniikasta vahvimpaan” -periaatteella hauiskääntöä kässäreillä 8 toistoa per tekniikka: tasatahtiin auki, tasatahtiin hammer, vuorotahtiin auki, vuorotahtiin hammer. Ja lopuksi vaan niin perkeleesti tasatahtiin niin kauan ku aikaa riitti.

Aika lailla sai pumpin vaikkei paljoa isoja painoja käytetty. Mä olen nuorena treenannut paljon isommilla painoilla hauiksia enkä saanut niitä kasvamaan niin hyvin kuin nyt kevyemmillä ja kovemmalla intensiteetillä. Silloin tällöin toki käytän isompia painoja, mutta pääasiallisesti teen enemmän kyllä maltillisilla painoilla ja pitkää sarjaa sekä haen kovaa poltetta käsille.

Kommentit (45)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.