This is Mika

17.12.2006 20:24 3min luku 2

Soul Poweria ja Hot Pantsia

Sunnuntai.

Klo 5:15 herätys ja aamulenkille. James Brownin Soul Powerit ja Hot Pantsit antoi Funkadelic-rytmiä menoon ja jaksoin kuin jaksoinkin kiskoa sauvakävelyä 60 minuuttia pikku pakkasen pistellessä poskipäitä.

Töihin puoli yhdeksäksi ja klo 16:00 salille tekemään olkapäitä, ojentajia ja haubereita. Tein ranskalaista punnerrusta 60 kilolla. Viidennessä sarjassa risahti oikea ojentaja ilkeästi. Vanha repeämä ilmoitti olemassaolostaan ja ojentaja kipeytyi saman tien. Tein sen jäkeen vain kevyesti taljassa ja yritin pitää ojentajia lämpimänä. Toivottavasti selviän säikähdyksellä ja pääsen treenaamaan täysillä ojentajia jo ensi kerralla.

————————-

ROAD TO GP jatkuu:

Aamuvuoro töissä. Se tarkoittaa, että herään aikasin laittamaan päivän ruokia. 4:15 on kello soimassa ja lenkin sekä suihkun jälkeen keitän riisit ja paistan kanat. Laitan joka aterian purkkiin ja sullon ne treenikassiin.
01.jpg
7 ateriaa.
Klo 6:15 keitän Anna Mannaa neljään desiin maitoa ja paahdan 2 ruisleipää. Kaikki kirjataan ylös, joka päivä ja joka ateria. Kaikki kirjataan ja kaikki punnitaan. Aki teki dieettipohjan jota noudatetaan kuin raamattua. Kirjaan kaikki tapahtumat exel-taulukkoon ja lähetän Akille tiedot. Toisin oli ennen, kun näytin sotkuisia ruokapäivävihkoja salitreenin ohessa Akille, joita sitten viilattiin jos oli tarvis. Tekniikka kehittyy ja me niiden mukana, onneksi.
07.jpg

02.jpg
Kaikki pitää olla ennalta suuniteltua. Kolmen tunnin välein on syötävä ja näin pidettävä moottori käynnissä. Jos käyn treenien jälkeen kylässä on mukana oltava purkki riisiä ja kanaa. Syön sen vaikka kylmänä jos en muuta voi. Kaupasta ostan lisää riisiä, kun kilo sitä menee kahdessa päivässä. Maitorahkat vien hyllyiltä ja kanat kylmiöstä. Alepan täti ei enää edes ihmettele, on jo niin tottunut ”omituisiin” ostoksiini ja niiden suuriin määriin.
03.jpg
Klo 21:15 illan viimeinen ateria, maitorahkaa ja ananasta sekä 2 ruisleipää. Syön sen sohvalla maatessani, luen lehteä tai katson hetken telkkua. Siinä on ainoa hetki aikaa rentoutua ja sitten onkin jo mentävä nukkumaan.

04.jpg

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.