This is Mika

15.10.2018 10:38 2min luku 2

Goodlifet puoli-ilmaiseksi!!

Heissulivei!

Hyvää alkanutta maanantaita kaikille. Aivan mahtava viikonloppu takana. Perjantaina kuvailtiin Gymlogia Miken kanssa PTVatasen salilla, lauantaina oltiin Vatasen kanssa Jukan 2-vuotis Twitchstriimissä juhlimassa. Sunnuntaina saatiin ulos tuo uusin Gymlog -jakso, kiitos siitä Mikelle ja nopealle toiminnalle. Sitä oli hulvatonta katsella aamukahvin kera. Aivan super siistiä menoa ollut koko viikonloppu.

Gymlogeja tosiaan tehdään jatkossa tiheämmin ja koitetaan päästä taas tasaiseen tahtiin julkaisemaan niitä. Sarja on yksi kaikkein aikojen suosituin treenivideosarja mitä Suomen kielellä ollaan koskaan tehty. Kaiken kaikkiaan yli 6.7 miljoonaa kertaa katsottu Production Team MnM:n kanavalla videoita. Tämä luku on kyllä jäätävän kova. Tilaajia ei ole kuitenkaan kuin 20.000 eli näitä videoita katsotaan ihan älyttömästi meidän fanikannankin ulkopuolelta.

Meidän aivan ensimmäisin Gymlog -jakso koskaan on saavuttanut yli 377 tuhannen näyttökerran.

Ja tässä vielä tuo viimeisin.

Näiden videoiden välissä on yli 7 vuotta aikaa. Eka video julkaistu 31.7.2011 ja uusin 13.11.2018. Melkoisen kauan tässä ollaan näitä tehty ja vaikka välillä onkin ollut taukoja, yhä ollaan näiden videoiden parissa touhuilemassa. Ihan fantastisen kivaa tää on ja lisää siis on tulossa. Eihän tätä vanhaa legendaarista konseptia voi vain jättää unholaan. Eihän?


Mikä jakso SINUN mielestäsi nousee parhaimmaksi tai parhaimpien joukkoon? Voi laittaa kommenttiosioon jakson numeron ja vaikka vähän perustella miksi.


PATUKKAA PUOLI ILMAISEKSI!!

Goodlife -patukat ovat kautta linjan olleen yksiä parhaimman makuisia patukoita koskaan! Itse ostan aina niitä pari laatikkoa vaihdellen makuja. Toimivat niin pirun hyvin välipaloina ja tilanteissa, kun safkan saaminen on hankalaa. Pidän niitä aina mukana, ihan hätävarana.

Nyt nämä Goodlifet ovat superhalvalla saatavilla tukulta. PUOLEEN HINTAAN BEIBE! Klikkaa kuvaa alla ja käy poistamassa itsellesi se lempparimaku!

Diili voimassa 21.10 saakka!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.