This is Mika

05.03.2020 14:06 2min luku 0

Nyyssiksen keittiössä - Bodarin boostattu munakas!

Allright dyyds!

Pistetään pientä mini-food-corneria kehiin ja duunataan Bodarityyliin boostattu munakas. Kuten tuossa videollanikin sanon, munakkaita voi tehdä ihan miten itse tykkää ja niihin voi laittaa aivan minkälaisia juttuja sekaan. Vain mielikuvitus on rajana.

***

***

Tähän munakkaaseen tulee simppelit elementit:

  • Vanha leivän kannikka
  • Kanan rintafilettä about 160g
  • 3 kokonaista kananmunaa
  • tabascoa ja valkosipulijauhetta maun mukaan
  • ripaus rypsiöljyä

Paista leivänpaloja pannulla rypsiöljyssä, niin, että ne on rapeita. Sekoita kanan palat sekä kananmunat keskenään kulhossa. Lisää mausteet ja kaada seos tasaisesti pannulle. Laske levyn lämpötilaa ja anna paistua noin 5-7min. Syö ja anna proteiinien rakentaa lihaksia isommiksi!

Boom boom, shake the room! Bodarin boostattu munakas on tekeillä!

Nopeeta ja helppoa. Itse tykkään duunata sapuskaa ilman, että siitä pitäisi tehdä kauhean vaivalloista. Mix and Match, eli katsoo käytännössä, että päivän makrot ovat käytössä ruokaa laittaessa ja sitten vain miksailee ruokia keskenään.

Toteutan yleensä aika tarkkaa ruokavaliota ja pidän tietyn rakenteen makroissa. Jos esim teen välipalaksi munakkaan ja lisään sinne kanaa ja hieman kuivunutta leipää sekaan, nämä ruoka-aineet ovat silti mukana jossain kohtaa rungossa ja vähennän nämä simppelisti vain päivän listalta pois. Kokonaisuus on se ratkaiseva tekijä ruokavaliossa ja se, että ruokamäärät syödään ohjelman mukaisesti oikein.

Tässä tuo video, olkaa hyvät!

Ravinto-ohjelmapaketissa on helppoja reseptejä ja hyvänmakuisia, nopeasti valmistuvia ruokia. Ateriarungot ovat suunniteltu makrosuhteiden osalta niin, että saat parhaimman tehon irti treeneistä, palaudut nopeasti ja saat lihasmassaa ilman ylimääräistä rasvan kertymistä! Yhtä lailla pystyt toimimaan tehokkaasti dieetillä, vaikka olet miinuskaloreilla, sillä korkeat hiilarit ravinto-ohjelmassa pitää huolen, että energiaa riittää päivän ajaksi ja vielä treeneihin.

Ravintopaketti toimii erityisen hyvin minun suunnitttelemien treenipakettien kanssa. Kovien ja intensiivisten treenien mukana on oltava kulutusta tukeva ruokavalio, joka makrosuhteiltaan pitää huolen tehoista ja palautumisesta.

Ravinto-ohjelmapaketti 89€

Treeniohjelmat alk. 19€


Octane 2 yhden hinnalla!

Tarjous on vielä hetken voimassa!! Klikkaa alla olevaa banneria!¨

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.