This is Mika

27.04.2017 12:31 2min luku 3

Goodlife -patukat PUOLEEN HINTAAN!

Herran jestas!

Laitetaan tälle päivälle oikein mainio startti. Pitkästä aikaa Goodlife -patukat upeasti puoleen hintaan! Laatikolle siis tulee hintaa vain 11,50€. BOOM! Ja noita makuja on ihan älytön määrä!

Goodlife -patukoiden makuvaihtoehdot:

Mikä on muuten oma suosikkisi? Itse tykkään Salty Liquorice Twististä, Crispy Gingerbread Cookiesta ja Chocolate Banana Blissistä.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset patukkadiiliin suoraan käsiksi! Nyt kannattaa olla nopea, sillä joku voi varmasti loppua kesken.

Tarjous on voimassa 1.5 saakka.

***

Nyyssis livenä IRL

Eilen Starttasi kivasti Twitch IRL TV. Mulla oli aamulla 77 seuraajaa Nyyssis -kanavalla. Nyt siellä on 459 seuraajaa! Aika hyvin pamahti lisää seuraajia. Ne jotka eivät vielä tiedä mistä on kyse, niin valaistaan lisää. Elikkäs voit seurata meikäläisen elämää livenä Twitchissä. Mene: Twitch.tv/nyyssis-kanavalle ja laita kanava seurantaan. Tulet saamaan aina ilmoituksen, kun olen suorassa lähetyksessä. Jos olet rekannut itsesi Twitchiin, voit myös kommentoida ja jutella kanssani. Vastailen kysymyksiin ja kanavallani jutellaan päivän polttavista aiheista, leffoista, treenaamisesta, ravitsemuksesta, musiikista, peleistä jne. Rentoa fiilistelyä ja hyvää mieltä.

Tässä eilisillan striimi, treenien jälkeen:

Katso suoraa videota Nyyssis www.twitch.tvsta

Huomenna sitten illalla Twitch.tv/jugipelaa -kanavalla Nyyssölä Bros Experiment. Noin klo 18 hujakoilla. Hulvatonta menoa tiedossa. Kannattaa olla paikalla. Jälleen mukana ”Give Wayta”, tulenlieskoja, fart count, Casinoa, Fallout -haikailua, Fallout4 -peliä tod näk, viiniä, cavaa, lonkeroa, viinaa… Eli kaikkea sitä mitä ei pitäisi tehdä kotona mutta silti tehdään. K-18. Be there!

Kuva: Mika Liukkonen LOL! 😀 Aaaahahahahahaa!

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.