This is Mika

10.01.2012 20:47 1min luku 17

Nälkä dieetillä

Monelle dieetillä ollessa pahinta on se nälän tunne. Varsinkin iltaisin, jos tapana on napostella telkun ääressä jotain hyvää. Se on kuin tupakointi, tapa, josta on vaikea luopua. Dieetillä tällainen korostuu ja jotain on asialle tehtävä.

Makeanhimo on vaikea tappaa, mutta siihen voi hakea keinoja esimerkiksi lasillisella Pepsi Maxia jäillä. Jotkut pureskelevat purukumia iltaisin. Yksi hyvä keino makeannälkään on tehdä iso lasillinen sitruunamehua. Laita lasiin runsaasti jääpaloja, kaada vettä, lurauta veden sekaan siivu sicilia-sitruunamehutiivistettä ja ripaus hermesetas makeutusainetta, sekoita ja juoma on valmis! Ei kaloreita ja maistuu helkutin hyvältä!

Tekeminen pistää myös unohtamaan nälän, joten touhutkaa kotonanne, siivotkaa, tehkää vaatekaapille inventaari, järjestelkää sukat oikeisiin pareihin tms. 🙂 Kaikenlainen luova toiminta saa syömisen unohtumaan edes hetkeksi. Paras motivaattori on kuitenkin peili ja kun kondis menee eteenpäin. Se antaa uskoa dieetille ja pitää ruodussa.

Tsemppiä nyt kaikille kevään kisoihin valmistautuville fitnesskilpailijoille ja bodareille sekä tietysti kesäkuntoon pyrkiville tytöille ja pojille!

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.