This is Mika

26.05.2018 20:35 2min luku 0

Go Nyyssis! E20 - 35 min BACK WORKOUT

Moikka!

Nyt puskee pitkästä aikaa uutta treenivideoo ulos. Edellisestä on itseasiassa jo melkoisesti aikaa. E19 -FAIL Jalkatreenit, jossa pohje repeää on jo pari kuukautta sitten julkaistu video.

Siis tämä:

Nyt kuitenkin uutta episodia eetteriin ja mennään selkätreenien pariin Myyrin Kuntokeskuksessa. 35 minuuttia puskettiin soijaa pintaan ja pumpattiin selkä paksuksi. Jaksossa käytetään pääosin pelkkiä perusliikkeitä suorilla sarjoilla. Keep it simple, keep it real. Vauhdilla mentiin, volyymi korkealla mutta silti rohkeasti kunnon painot messiin. Tuntumaa ei haettu vaan puskettiin toistoja toistojen perään.

Video kuvattu toissapäivänä, joten nyt voin kertoa, että meni perille. Selkä on aika hakatun tuntuinen ja domsseilla. Videossakin puhun juuri tuosta vaihtuvuudesta treeneissä. Sen ei todellakaan tarvitse olla mitään radikaalia. Monipuolinen treenaaminen ei ole sitä, että joka toinen viikko vaihdetaan treeniohjelmaa, vaan varioiminen voi olla ihan pientäkin. Vaihdetaan vaikka liikkeiden järjestystä tai tehdään volyymitreenin sijaan voimapainotteinen treeni. Pelkkä vetokahvakin on jo vaihtelua, kun tehdään taljoilla selkätreeniä.

Tulevassa treeniatlaksessa on paljon liikkeitä, joiden avulla jo pelkästään voidaan varioida treenejä loputtoman paljon. Treeniohjelmissa on niin paljon vaihtelua, että niiden avulla ja vaihtelemalla niihin liikkeitä olet turvattu vuosiksi eteenpäin tekemään joka kerta erilainen treeni. Ja kuten sanoin, sen ei tarvitse olla mitään radikaalia, pienikin asia riittää.

Nyt treenivideon pariin!

Ennen treeniä otin:

Jaksossa näkyi myös:


Muista hyödyntää -10% tarjous Fitnesstukulle!!

Ja osallistu mukaan kilpailuun, jossa palkintona supersiisti ja tehokas värinäteknologialla varustettu HyperIce Vyper!!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset edelliseen blogipostaukseen, jossa tarjouskoodi ja ohjeet!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.