This is Mika

16.03.2008 04:50 3min luku 0

Gazozin kuvauksia kuumeessa

Terveisiä Tuusulasta.

kuvaus-gazoz-mike-15308-002_0002.jpgkuvaus-gazoz-mike-15308-003_0001.jpg

Kävimme eilen kuvaamassa gazozin uutta farkkumallistoa, wau, on muuten aivan helvatan hienoja malleja tulossa! Perhanan flunssa vain on vaivannut koko pirun viikon meikäläistä. Silti olen töissä painanut ja salillakin käynyt. Esimerkiksi Eva Kovalaisen kanssa ollaan huiskittu aivan hurjan kovia jalkatreenejä!

evajamika3.jpg

Eva on nuorten SM-mestari bodybuildingissa ja on aivan älyttömän mukava ja ihastuttava tytsy. Hänen kanssaan on hyvä treenata sillä 1. Eva oppii uudet liikkeet erittäin nopeasti ilman suurempaa vaivaa, 2. hän tekee sarjat aina loppuun asti ja 3. hän myös tsemppaa ja spottaa toista saaden innostuksellaan kilpailuhenkisen fiiliksen treeneihin! Vaivatonta treenaamista Evan kanssa ja siitä minä pidän. Evan blogi löytyy täältä: http://evakovalainen.blogspot.com/

mikajaeva.jpg

Kuten alussa mainitsinkin kuumekin on kiusannut minua ja eiköhän myös tänäkin aamuna ollut 37,8 astetta lämpöä, mutta sovittu mikä sovittu ja kuvaukset kehiin. Mike The MasterBlaster saapui niinkin aikaisin kuin 7:08 parkkikselle ja siitä bongattiin Tuusulaan farkkusettejä tekemään! Mike jaksoi kuitenkin väsynyttä pikkumikaa naurattaa kuuluisalla drunk-talkilla autossa. Ai mitä se on? Tsekkaa *video* (laita äänet kovalle, sillä huono soundi videossa).

g1.jpg

Kuvaukset saatiin kuitenkin loistavasti läpi ja mukavia hemmoja siellä Tuusulassa oli vielä avustamassa. Hieman oli pahvinen ja kuiva olo paikan päällä, mutta toivottavasti kuivista ei välity se paha ja heikottava olo mitä kävin läpi kuumehoureisena pipipäänä? Nyt ei muuta kuin lepoa ja lepoa, sillä pelkäänpä flunssan laajenevan poskiontelon tulehdukseksi. Niin hullun kipeät ovat posket ihan takahampaita myöden… tätähän on kuulemma liikkeellä ihan valtakunnallisesti?

g2.jpg

”Offikunto” on tällä hetkellä niin sanotusti kohtalainen. Miken mielestä kunto on just sopivasti kuvauksiin käytettävissä. Liiallinen bulkki päällä olisi estänyt minun käytön farkkumallina. Painoa on silti 82 kilon hujakoilla. Tarkkaa painoa en tiedä, eikä sillä olekaan mitään väliä, vaatteet ja peili on paljon selkeämpi mittari missä mennään.

g4.jpg

Oli muuten huippu cool BMW tossa taustalla. Tsiigailin sitä ihan kuola suupielessä vaikken olekaan mikään autojen harrastaja. Niin ja juutuubissa on vielä yksi videopätkä paikan päältä. Tässä *video*

g5.jpg

Mutta hei, jatketaan harjoitteita!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.