This is Mika

25.10.2013 04:15 2min luku 51

Vammaa pukkaa

Jaahas. 

Ollaan tultu jälleen perjantaihin. Pientä vammailuakin on jälleen alkanut rakentumaan. Nimittäin oikean hauiksen ja forkun välimaastoon on kehittynyt ilkeä rasitusvamma, joka haittaa melkoisen monissa liikkeissä. Vie puristusvoiman pois kipeytyessään. Vetoliikkeissä esim yhden käden kulmasoudussa ottaa tosi kipeetä, hammerkäännöt haballa ei tule kuuloonkaan, viparit koskee, penkkaaminen sattuu jne. Oon hylvänny linimenttiä, syönyt tulehduskipulääkkeitä ja pitänyt lämmittimiä yön ajan kädessä mutta mikään ei ainakaan toistaiseksi ole jelppinyt. Vähän kieltämättä jänskättää meneekö tää vielä pahemmaksi vai lähteekö pikkuhiljaa paranemaan. Jäämme seuraamaan tilannetta.

Vammat ylipäätään ovat inhottavia, koska ne rajoittavat usein melkoisesti treenaamista ja joskus on jopa luovuttava tietyistä liikkeistä kokonaan. Vammojen ympärille on vuosien mittaan ollut pakko rakentaa omat treenit. EI voi enää vaan mennä tekemään mitä huvittaa vaan sitä pitää vähän kattoakkin noita liikkeitä, kun osa niistä on suosiolla jätettävä pois.

Koko viikko ollut melkoisen hektinen. On ollut aamuvuoroja ja pitkiä päiviä siihen päälle. Kuvauksia lehteen ja tänäänkin painelen suoraan duunista eräänkin netti-tv-sarjan kuvauksiin. Saas nähdä mitä siitäkin tulee muuta kuin äärimmäisen pitkä päivä. 😀

Huomenna olis tarkoitus mennä nautiskelemaan muutaman ystävän kanssa illasta Somerolle. Käydään tsiigaamassa miten hauska heppu se Saariluoman Jaakko oikeesti on. 🙂 Miehen oon eka kertaa livenä nähnyt kymmenen vuotta sitten, kun olin yhden W-tyyli-jakson kuvauksissa Heinäsen Markuksen kanssa. Jaakko on hauska heppu kieltämättä.

Tullut tsiigailtua pari hyvää animaatiota tässä viime aikoina, kuten esim. Despicable me 2, Wreck it Ralph, The Croods, Monsters University ja Up! Paskojakin leffoja pitää katsoa, niin pysyy arvostus hyviin leffoihin yllä. Nämä esim oli melkoista scheissea:  Pacific Rim (job), The Lone Ranger, Curse of Chucky, World War Z ja Afer Earth.

On niitä hyviäkin nähtynä, kuten klassikko The Prestige ja mielenkiintoinen Europa Report.

Muistutan muuten ystävät, että vielä hetken on loistavan upea tarjous voimassa tuosta Amino-Pro Essentialssista!!

amino pro essentials 3 kahden hinnalla

Käykää ihmeessä hyödyntämässä tämä ennen kuin lähtee pois. Veikkaan että kuun vaihteessa tulee uudet tarjoukset ja tämä setti lähtee huitsin nevadaan! Laitahan siis banneri laulamaan ja tilaa parhaimmat aminot evah!

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit (51)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.