This is Mika

05.08.2014 20:17 3min luku 43

Kisasuunnitelmia...

Hello!
Eilen oli pakko pitää pieni paussi reeneistä ja chillailin ihan himassa kalsareissa koko päivän pelaten GTA 5:sta. Teki ihan hyvää sellainen. Tänään sitten uudella innolla salille. Käväistiin itseasiassa jälleen Meijerillä tekemässä selkäreenit part II. Hammerikoneita työstettiin kunnon kiukulla ja kyllähän ne jälleen upposi oikeaan osoitteeseen.
Paino hilluu siellä 90 kilon hujakoilla ja selkeää kiristymistä tapahtunut ropassa. Leikkasin tosiaan noita hiilareita tuossa jokin aika sitten ja yritän nyt mennä vähän pienemmillä kaloreilla. Sinne 100 grammaan per päivä suunnilleen oon puotellut hiilarit. Rasvan määrää nostin ja proteiinit keikkunu samoissa ku ennenkin, ehkä vähän noussu nekin.
Ens vuonna vois ehkä sitten taas kisailla ja katella mihin tällä vanhuksella enää riittää rahkeet, kun tuolta nyt tulee kovaa vauhtia nuoriso rinnalle ja ohikin. Eikös se Pekka Kotipohjakin kisaa ens vuonna, niin taitaa sitten toteutua se hänen haaveensa päästä mun kanssa samaan line-uppiin? Taitaa se könsikäs piestä meikäläisen ihan mennen tullen jos tuo herran kehitys jatkuu entisellään. Eikös Kotipohja saanut tuossa taannoin toistakymmentä kiloa puhdasta massaa lisää, kun pisti isomman vaihteen silmään ja kalorit kaakkoon? Itse en hirveesti ole ehtinyt lueskella miehen blogia, mutta jos te lukijat tiedätte enemmän niin valaiskaa ihmeessä.
Ja tietty jos se ihme sitten tapahtuisi ja sitä onnistuis itse voittamaan oman painoluokkansa (oli se sitten -80 tai -90kg) niin olisihan se metkaa taas tapella siitä overall-palkinnosta isojen poikien kanssa. Tässähän ollaan kuitenski kertaalleen jo voitettu 76 kiloisena overall niin ainahan se on jännää katsoa miten käy sikälimikäli kehitystä ollaan saatu lisää!
Tässä tän hetken kuntoa, kun pääsin hyvän ystäväni, Janinan, kanssa kuvaan Meijerillä:
janinajamika
Vähän kyllä harmittaa, että en kisannut tänä vuonna, sillä skabaan on menossa paljon kovia nimiä ja olis toki kiva ollut skabata niitä vastaan. Mutta kun sitä on asettanut tietyt kriteerit itselleen niin niistä on hirvittävän vaikea luopua ja mennä kisoihin sitten sellaisella paketilla joka ei itseä miellytä. Mulla on kuitenkin valtavat paineet aina kun lähden kisoihin. Kaikki odottavat menestystä ja ilkeimmät tietty että kunto olisi paska ja dieetti mennyt päin persettä. Sit kun vielä soppaan lisätään se kaikenlainen hypetys internetin ihmeellisessä maailmassa ja palkintojen etukäteen jakaminen, niin voitte kuvitella miten moinen lisää stressiä ja menestymispaineita.
Mutta nyt siis pikku hiljaa jo aletaan orientoitua ensi vuodelle ja lähdetään rakentamaan sitä tulevaa pakettia sinne lavoille. Seuratkaahan mukana, blogissa aina päivityksiä ja tietoa missä mennään.
Asiasta toiseen, jälleen olis saatavilla fitnesstukulta tuota meikäläisen Massive Muscle Growth Stackia!!
Paketin saa hintaan 74,90€
massive muscle growth stack nyt 69 euroa!
Olen tähän valinnut vain parhaimmat ja toimivimmat lisäravinteet. No bullshit etkä maksa mistään liikaa!! Näillä saat vuoren varmasti tuloksia aikaseksi! Pistähän banneri laulamaan!!

Massive Muscle Growth Stack sisältää:

  • 1 x Whey-80, 1 kg
  • 1 x Creatine Monohydrate, 500 g
  • 1 x Amino-Pro Essential, 464 g
  • 15 x Goodlife, 50 g (BOX)
  • 1 x ZMA Hardcore, 160 caps
  • 1 x Fitnesstukku Shaker tai Star Nutrition Smartshake Lite 600 ml

Kehonrakentaja Mika Nyyssölä on valinnut paketin seuraavin perustein:
Massive Muscle Growth Stack on ”enemmän lihaa” -paketti, joka optimoi lihaskasvusi! Whey-80 antaa laadukasta proteiinia päivän ajaksi, Creatine Monohydrate lisää voimaa, sarjakestävyyttä ja lihasmassaa, Amino-Pro Essential tehostaa treeniä, estää kataboliaa ja auttaa palautumaan kovista treeneistä, Goodlife-patukat toimivat välipaloina ja matkaeväänä ja ZMA Hardcore antaa paremman unen ja palautumisen päivän treeneistä. Lihaksen on saatava riittävästi proteiinia ja tämä paketti optimoi lihaskasvun kaikilta osa-alueilta.

Mika Nyyssölä valitsi tähän pakettiin vain toimivimpia ja itselleenkin parhaimpia lisäravinteita!
No Bulls**t!!

Kommentit (43)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.