This is Mika

14.05.2012 03:56 2min luku 19

Aminohappoja!!

Mika Nyyssölä suosittelee tätä tuotetta! Optimoi treenisi!

Star Nutrition BCAA HARDCORE sisältää välttämättömät aminohapot lihasten rakentamiseen ja kudosten korjaamiseen. BCAA HARDCORE koostuu haaraketjuisista aminohapoista (BCAA) ja L-glutamiinista (jakelu on 3:1).

  • Mikronisoitu ja instantisoitu jauhe joka liukenee nopeasti veteen.
  • Korkea Farmakologinen laatu
  • Lihasten rakentamiseen ja korjaamiseen
  • Virkistää vaikuttamatta sydämen toimintaan.

BCAA
BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini, jakelussa 2:1:1. BCAA kuuluvat välttämättömiin aminohapoihin, joita keho ei itse pysty muodostamaan, ja sen takia on saatava ruoan kautta. Ihmisen lihakset koostuvat kokonaisuudessaan 30% BCAAsta ja harjoittelun aikana näiden erittely lisääntyy. Varustamalla kehoa BCAA HARDCORElla, stimuloit jälleenrakennusta ja lihaskudoksen korjausta. BCAAlla on myös tilapäinen piristävä vaikutus alentamalla aminohappo tryptofaanin tasoa. Tryptofaani on sterotoniinin esiaste. BCAA Hardcore on siis erinomainen tehonlisääjä, täysin ilman kreatiinia, kofeiinia ja muita tavallisia tehoa lisääviä aineita.

L-Glutamiini
25% BCAA Hardcoren aminohapoista on L-glutamiinia. L-glutamiini on ei-välttämätön aminohappo, joka voidaan muuntaa muiden aminohappojen tarpeen elimistön eri prosesseissa, kuten lihasten rakennuksessa. > 35% päivittäisestä typpikuljetuksesta lihaksiin on peräisin L-glutamiinista. Kun glutamiinin saatavuus vähenee, vähenee myös lihaksissa tapahtuva proteiinisynteesi.
Ottamalla BCAA Hardcorea ennen harjoitusta suojaat lihaksia hajoamisesta ja stimuloit samalla lihaskasvua ja suorituskykyä.  BCAA HARDCOREta voi myös ottaa päivän aikana, antamalla keholle parhaat mahdolliset edellytykset lihasten rakentamiseen.
Annostus:  Treenipäivät:  1 mittakauha sekoittuneena 3 dl:aan vettä. Juo heti ennen ja harjoituksen aikana,juo lisäksi 1 kauha veteen sekoittuneena treenin jokaisesta 45 minuutin jaksosta. Välipäivät:  Ota 1 mittakauha sekoitettuna 3 dl:aan vettä heti aamulla.

Mene siis bannerin kautta tilaamaan tämä tuote!! Hopihop!!

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.