This is Mika

19.07.2012 11:27 2min luku 29

Gaspilta paitoja!

Hommasin Gaspilta mukavia ja todella hyvännäköisiä paitoja!

Ihan ehdoton kesäsuosikkini niin salilla kuin katumuotinakin pähee Gaspin, Branch Tank-Top! Istuu todella mukavasti päälle eikä ole liian löysä (telttamainen) vyötäröstä. Paidassa on reunat kulutettu luoden katu-uskottavuutta. Paita ei siis ole viallinen vaikka reunat ovatkin kuluneen näköiset.

38,90e

Max Street Tee on kanssa ihan mielettömän mukavan tuntuinen paita. Sama meininki, eli esiväsytetyt reunat jotta paita olis tarpeeksi pähee päälle laitettavaksi. 100% käsiteltyä puuvillaa. Paita on siis pehmeä kuin tyttöystävän iho. 😀 Mä tykkään kovasti tästä!

49,90e

Dedicated  print  tee Gaspilta on mun yksi suosikeistani. V-kaula-aukko on hyvän näköinen ja on tulossa takaisin muotiin. Nythän on muodissa tiukat ja kuristavat kaula-aukot ja meikä just vihaa sellaisia kun on muutenkin kaulan paksuus 45 senttiä. Rento ja pehmeä paita jossa asiallinen, iso, ei-silmille-hyppäävä logo edessä. Tää on mun feivöritti ja tyyliin uskollisena, pitkään pesty paita, jotta ollaan saatu siitä jo valmiiksi coolin kulunut lookki.

77,90e

Kaikki paidat löydät bannerin kautta fitnesstukun sivuilta! Käyhän tilaamassa itsellesi tai poikaystävällesi paita. Hemmottele itseäsi, nimittäin kesä loppuu kohta ja tylsä talvi alkaa!

Tässä meikä tuo Branch Tank Toppi päällä Stokiksessa! Istuu kuin nenä naamaan!

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.