This is Mika

28.03.2019 12:52 2min luku 2

Vielä ehdit kesäkuntoon!

Helou!

Maaliskuu vetelee viimeisiään ja tuo kevätkin tekee vahvasti tuloaan. Kesä on siis aivan nurkan takana, mutta mites kesäkondis? Ollaanko jo auttamattomasti myöhässä, jos nyt vasta herätään siihen, että sixpackin tilalla onkin kaunis uimarengas? Ei välttämättä!!

***

***

Vielä nimittäin ehtii esimerkiksi heinäkuun biitsikelejä varten saada itselleen oikein oivallisen kondiksen aikaseksi. Mutta nyt tosiaan olisi siis aika starttailla se kiristelyprojekti, jos halajaa rantakuntoon!

Uusimmalla videolla mainitsen, että oon saanut erinomaista palautetta jengiltä, jotka ovat tilanneet minulta ravinto-ohjelmapaketin niin massan hakua varten kuin kiristelymielessä. Ravinto-ohjelmapaketti nimittäin skaalautuu molempiin suuntiin. Jos sulla on käytännössä 2-3 kuukautta aikaa repiä siisti kondis, tilanne ei ole laisinkaan niin mahdoton, kuin voisi kuvitella. Ohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiin, skaalata kokonaiskalorit miinuksille ja lisätään cardiota mukaan tehostamaan kulutusta.

Optimaalisin kokonaisuus saadaan, kun lisätään ravinto-ohjelmaan vielä joku treeniohjelma mukaan. Näin saadaan treeneistäkin takuuvarmasti kaikki irti ja korkea kulutus senkin osalta aikaseksi.

Olen urani aikana suunnitellut ja käynyt läpi lukuisia kisadieettejä ja kiristelyjaksoja, joten tiedän tarkalleen ne työkalut, joilla saadaan homma toimimaan. Tärkeää prosessissa on se, että pyritään säilyttämään mahdollisimman paljon lihasmassaa, kun poltetaan rasvoja pois. Silloin huolella suunniteltu makrorakenne sekä kova ja monipuolinen treeni nousee  isoon rooliin.

Katso kuulumiset uusimmasta videosta!

Vielä siis ehtii kiristellä itsensä kesäkuntoon, tai  jos projektina on massan lisääminen, laita välittömästi mailia minulle niin pistetään treenit ja safkat kohdilleen. Mailia tähän osoitteeseen: nyyssola.m@gmail.com


Hullut alekoodit juuri nyt voimassa!!

Klikkaa kuvaa alla ja hyödynnä!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.