This is Mika

23.12.2019 15:17 3min luku 0

Feliz Navidad!

Kinkkuista Joulua ja lihaisaa Uutta Vuotta 2020!

Vuosi vetelee viimeisiään, huomenna on joulupukin syntymäpäivä ja kohta siirrymme eeppiselle vuosiluvulle 2020! Mitä kaikkea ensi vuosi tuokaan tullessaan? Pelirintamalla ainakin räjähtää, sillä Cyberpunk 2077 -peli julkistetaan huhtikuussa. Leffarintamallakin tulee Venomin kakkososa ulos, Wonder Womanille uutta jatko-osaa, Black Widow:n oma leffa tuupataan myös pihalle ja jos kaikki menee putkeen, ensi vuoden lopussa näemme elokuvateattereissa eeppisen remaken Dune -elokuvasta.

***

***

On toki vähän turhaa nyt miettiä jotain ensi vuoden joulukuussa ulos tulevaa elokuvaa, kun moinen ajankohta tuntuu niin kaukaiselta, mutta ensi vuodelle tuokin olisi tulossa. Remakeista puheen ollen, Final Fantasy 7:n pitäisi myös ilmestyä ensi vuonna. Tuo eeppinen pelihän oli jo Pleikkari ykköselle tehtyjä pelejä, jonka pitäisi vihdoin tulla upeana uusioversiona PS4:lle.

Muita potentiaalisia pelejä vuodelle 2020:

  • The Last of Us 2
  • Dying Light 2
  • Ghost of Tsushima
  • Yakuza: Like a Dragon
  • Doom Eternal
  • Predator: Hunting Grounds

The Witcher tv-sarja Netflixtä ulkona!

 

Viimeksi mainitsinkin tästä sarjasta, kun listailin mielestäni loistavia sarjoja, joita kannattaa katsoa. Henry Cavillin tähdittämä The Witcher on siis katsottavissa Netflixillä ja voi veljet miten hyvä tuo onkaan. Jos olet sattumoisin pelannut kyseistä pleikkarin peliä The Witcher 3 – Wild Hunt:ia, on tuo tv-sarja ehkäpä vieläkin herkullisempi katsoa. Sen verran runsaasti vaikutteita sarja on saanut pelistä, että sitä ei voi olla noteeraamatta.  Tämä toki ei ole laisinkaan huono juttu, sillä peli itsessään oli niin äärimmäisen upea, että siitä suokin ammentaa ideoita.

Tarina on ehkä hieman haasteellinen ja paikka paikoin sekavahko, mutta juoni kyllä nivoutuu kivasti loppua kohden. Tarinassa seurataan käytännössä kolmea henkilöä Yenneferiä, Cirillaa ja itse Geralt of Riviaa sekä näiden menneisyyttä. Fantasia sarja on mukaelma Sapkowskin kirjoista, joista muutama ensimmäinen on lähinnä novellikokoelmia. Tämä toki selvästi on asettanut omat käsikirjoitukselliset haasteensa ja se näkyy tosiaan jonkinasteisena sekavuutena. Ei niin, että se olisi häiritsevä, mutta tarkkana saa olla koko ajan, koska esimerkiksi aikajana tarinan kerronnassa ei ole lineaarinen.

Taistelut ovat huikeita ja äärimmäisen raakoja. Kuvanlaatu on käsittämättömän upeaa. Jos televisiosi tukee Dolby Visionia, voit nauttia sarjasta äärimmäisen hienoilla väreillä ja dynamiikalla. Äänet ja musiikki on kaunista ja tilanteisiin sopivaa.

itse katsoin ekan kauden kaikki 8 jaksoa lähes putkeen ja nautin jokaisesta hetkestä. Sarja on omasta mielestäni yksi siisteimpiä fantasiasarjoja, mitä olen koskaan nähnyt. Pakko katsoa nuo jaksot pian uudelleen.

10/10

Treenijutskaa

Jumppia on nyt painettu todella paljon. Alkanut viikko katkaisee kuitenkin treenit kuudeksi päiväksi, joka tarkoittaa, että vasta tämän viikon sunnuntaina tulee seuraavat jumppendaalit tehtyä. Harvemmin pidän näin pitkän tauon, mutta kerran parissa vuodessa tällainenkin tilanne tulee eteen. Eipä tässä voi muuta, kuin nyt ottaa levon ja palautumisen kannalta koko väliaika ja puskea sitten taas uudella latauksella takaisin treeneihin, kun sen aika tulee.

Paino  95 kiloa

Fitnesstukun tarjouksia!

Tukulla on tässä joulun ajan oikein erinomaisia tarjouksia, suosittelen hyödyntämään esimerkiksi tämän herkullisen patukkatarjouksen heti! Klikkaa vain kuvaa alla ja tilaa edukkaat patukat itsellesi! Makuja on paljon!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.