This is Mika

08.05.2012 07:28 2min luku 23

Fallout -kuvausten Making of -video!

Huomenta!

Close up screenshottia Making of-videosta:

Upea toi aavekaupunki tuolla taustalla!

Juu, kuten lupasin, making of -video on saatu online youtubeen. Katso ihmeessä läpänderit ja miten Tiimi valmistautuu kuvauksiin. Mike tosiaan osti kaikki kamat, paitsi tuon aseen, eli antisankari tulee siis saamaan jatkoa tuolla vaelluksellaan. Kieltämättä noi kuvat ovat sellaisia, jotka pysäyttyy katsomaan pidemmäksikin aikaa. Mä oon itse ollut aina suuri Fallout fani ja se maailma ja tunnelma peleissä on vangitseva. Mikekin on onnistunut vangitsemaan noihin kuviin täysin samanlaista tunnelmaa. Mä diggaan erityisesti tuosta värimaailmasta ja ideasta.

Making of:

Meillähän on siis aina hauskaa tehdä näitä settejä. Ollaan Miken kanssa kuvattu jo vuodesta 2006 alkaen, joten siinä on muodostunut kaikki kuvaukseen liittyvät asiat rutiiniomaiseksi. Mike osaa hyvin neuvoa, mutta antaa kuitenkin vapauden asennoille ja ehdotuksille. Kameran edessä oleminen on sellaista tunnelmaan pääsemistä ja silloin kun se onnistuu se myös välittyykin kuvasta.

Pelleilyä studiolla:

Mike oli laittanut pakkikselle setin miten noi kuvat on rakennettu. Pakko liittää tänne vielä noi kollaasit jotta pääsette näkemään miten moninaiset nuo vaiheet ovat. Multa loppuis usko ja taito jos joutuisin rakentamaan yhden kuvan noin monesta palasesta. Tää on sitä visuaalisuuden luomista parhaimmillaan! Wau:

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.