This is Mika

20.09.2009 22:16 2min luku 4

Etukyykyttelyä

Pöö

Painelin taas töiden jälkeen puntille. Työntäviä oli vuorossa ja etukyykyllä aloittelin.

Tarkoituksena on ollut joka kerta lisätä ainakin yksi toistomäärä 140 kilon sarjassa. Olen vasta vähän aikaa tehnyt tuota hiukan hankalaa etukyykkyä ja maksimirauta on ollut siis tuo 140 kiloa. Joka reeneissä on tullut yksi toisto lisää ja tänään oli vuorossa 4*140kg. Olin ihan tyytyväinen, vaikka se pirun tanko meinaa koko ajan luisua pois otteesta.

Prässiä tein etukyykyn lisäksi oikein huolellisesti. Otin hieman leveämmän jalkojen asennon, jotta sain laskettua prässin niin alas kuin mahdollista. Liike osui hyvin pakaroihin ja etu- sekä takareisiin.

Penkkiä tein varovaisesti 3*10*110kg ja loppuun ranskalaista punnerrusta 5 sarjaa 40 kilolla.

Tässä kuva treenin jälkeen pukkarissa.

pukukuvatus

Kovasti yritän nyt hieman kiristellä ja pudotella painoa. Parissa viikossa tullutkin noin kolmisen kiloa alas 86->83kg.

Mun Heimo.

Tänään tuli Yleltä bodareista kertova juttu nimeltään Mun Heimo – Bodarit. Tämä on siis sarja, jossa tutustutaan erilaisiin heimoihin eli alakulttuureihin ja yhteisöihin suvaitsevassa hengessä. Ensimmäisessä jaksossa tutustuttiin bodareihin eli Mantilan perheeseen ja Stinglin Jariin, joka valmistautui kevään Bodauskisoihin. Meikäläinenkin vilahti siellä myös valmentajan roolissa.

Kuvaukset olivat tosi hauskoja. Yhden päivän aikana ne teki koko Stinglin Jarin jutut, eli salilla poseharjoitukset, treenit, solkut ja kaupassakäynnit illallisineen Jarin kotona. Erittäin tiukka aikataulu näytti olevan. Meikäläistäkin huastateltiin ihan helkutisti, mutta kuten yleensä, ajan säästämiseksi editointihuoneessa tippuu kaikki kokonaisuutta pilaavat jutut pois. Toisaalta onneksi mua ei vilahtanut kuin sekunti, koska varmasti taisin änkyttää ja puhua läpiä pääni koko kuvauksien ajan.

Näet jakson ylen areenalta vielä viikon verran, kunnes se varmaankin katoaa.

Poseharjoituksissa.

munheimokuva

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.