This is Mika

01.08.2012 06:45 1min luku 21

Eroon lomaläskeistä - Ripped Pro!

Yellow!

Kesät on monilla lusittu jo ja mitä siitä on loppujen lopuksi jäänyt jäljelle? Ehkä pikkuinen olutmasu? Onko kondis aavistuksen rapistunut lomilla ollessa? Eipä hätää! Kebabit on syöty ja arki alkakoon. Nyt on aika päästä takaisin kondikseen ja rynnätä salille synninpäästöön!

Mitä mieltä olisit, jos markkinoilta löytyisi lisäravinne joka auttaisi sinua tässä missiossa? Ja sellainen vielä joka olisi selkeästi edullinen? Onko sellaista edes olemassa? No on! Fitnestukulta löytyy! Star Nutrition on labortorioissaan kehittänyt hinta-laatusuhteeltaan huippuhyvän rasvanpolttajan, Ripped Pron! Tämä auttaa sinua pääsemään kesän jälkeisitä läskeistä eroon. Se on vissi!

Muistahan tilata lisäravinteet aina minun blogini bannerin kautta, niin tuet urheiljaa ihan huomaamattasi! 😀

Rasvanpolttaja piristävillä, termogeenisilla ainesosilla sekä B-vitamiinilla ja kromilla. Kombo, jolla pääset tavoittelemaan tiukempaa kuntoa!

Ripped Pro sisältää yhdistelmän yrttejä, tulisia mausteita (chili, kaneli ja inkivääri), piristävää kofeiinia, B-vitamiineja sekä korkean pitoisuuden kromia. Ainesosien yhdistelmä stimuloi aineenvaihduntaa monilla tavoin.

Suositeltu päivittäinen annos: 1-2 kapselia päivässä, ennen aterioita.

Kommentit (21)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.