This is Mika

15.05.2013 12:03 2min luku 28

Octaanit pelittää!

Tervehdys.

Eilen tosiaan rintatreenit salilla ja Octanea siemailtiin siinä samalla. Täällä tullutkin monella palautetta, että Octane on toiminut ja myönnetään tässä itsekin sen toimivan. Treenien alkuun en ottanut mitään boosteria enkä juonut kahvia. Himassa otin yhden mitallisen kreatiini pyruvaattia en muuta. Siinä sitten lämppärisarjojen lomassa ryhdyin nauttimaan Octanea ja mitä pidemmälle sarjat etenivät, sen paremmin homma lähti kulkemaan.  Alku oli vähän kankeaa ja väsytti, mutta piristyminen tuli juuri oikeaan aikaan, kun isompaa malmia lyötiin tankoon.

octane

Mikä parasta tuo energiataso ja vireys pysyi loistavasti yllä koko treenien ajan. Makuna toimi päärynä, joka oli ihan mukavan neutraali eikä liian äitelä maku. Energiaa oli vielä treenien jälkeenkin ja olin todella virkeänä ihan nukkumaanmenoon asti.

pyruvate bannerin kautta öf kööörs!

Palkkarissa olen käyttänyt nectaria, Ultimate Nutritionin BCAA powderia ja kreatine pyruvaattia. Maltoa en ole lisännyt vaan olen suoraan kotiin tullessani nauttinut hiilaripainotteisen aterian. Hyvin on toimnut tämä vaihtoehto vaikka yleensä suosin maltoa palkkarissani. Runsas määrä aminohappoja stimuloi proteiinisynteesiä riittävästi ja kotona nautittu ateria viimeistään kääntää katabolian anaboliaksi.

Suosittelen todellakin Octanea, se on jokaisen euron arvoinen lisäravinne! Ei muuta ku banneri laulamaan ja käy tilaamassa itsellesi kans oma Octane boostaamaan treenejäsi! 😀

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.