This is Mika

14.12.2012 13:01 1min luku 29

Eksklusiivinen video hotellilta kisapäivänä!

Moi

Löyty tietokoneen kätköistä ihan täysin unohdettuja videopätkiä kisapäivän aamulta, kun poseerasin ja harjoittelin hotellilla vaparia ja pakollisia. Kunto oli rapsakka tossa kohtaa. Painoa oli noin 75 kiloa kuivalihaa.  Kuiva kuin sharan autiomaa. 😀 Reidet etenkin lohkesivat todella nätisti. Ylimääräistä nestettä ei ollut kropassa juuri nimeksikään! Ja siihen tietysti kaikki kisaajat tähtäävätkin.

Kisa-aamuna käväisin ihan reteesti syömässä kunnon hotelliaamiaisien. Söin pekonia ja kananmunia, join kahvia ja lasin tuoremehua. OIkeestaan mitään rajoituksia ei ollut. Sen kyllä tuntee, kun kroppa on siinä iskussa, että aika mahdotonta on ryssiä mitään. Melkeinpä on ihan sama mitä tekee, jos kunto on kova. Hotellilla vetelin suklaata ja muffinsseja. Sellaista kevyttä herkkua, jossa oli paljon hiilaria ja energiaa. Nestettä ei kuitenkaan kertynyt, koska en juonut vettä kuin aivan pienen pieniä siemauksia.

No anyways, aattelin pistää tänne blogiin tuon löytyneen videopätkän niin saatte katella sitä aamupäivän rapsakkaa kondista ja poseerauksia. Niitä poseja kyllä veivattiin ja lihaksia puristeltiin/jänniteltiin, jotta kaikki mahdollinen neste saataisiin ulos. Tätä ei sitten ole kukaan ennen nähnytkään eli todella eksklusiivista matskua on tuossa! Olkaas hyvät vaan! 😀

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.