This is Mika

22.08.2016 12:10 1min luku 3

Uutta blogissa

Moikka kaikille!

Minulle tulee hyvin usein kysymyksiä lisäravinteista. Yksi yleisin on, että mitä lisäravinteita suosittelen käytettävän? Tai että mitä itse tykkään käyttää. Vaikka käytänkin monenmoista eri tuotetta ja testailen uutuuksia miten sellaiset toimii, on minulla kuitenkin muutama kestosuosikki tuolla, joita käytän jatkuvasti.

Myös treenivälineet ja treenivaatteet ovat tärkeitä minulle, joten olemme Fitnesstukun kanssa yhteistyössä laittanut omat sivut näille tuotteille ja pistettiin kaikki helposti löydettäviksi yhdestä paikkaa!

Blogin oikeasta ylälaidasta löydät bannerilinkin, joka ohjaa sinut suoraan tuohon paikkaan, jossa sijaitsee pääosa käyttämistäni ja suosimistani tuotteista! Sieltä sinun on helppo valkata näitä tuotteita.

Klikkaa alla olevan kuvan näköistä linkkiä blogin sivussa ja pääset tsekkaamaan mitä tuotteita käytän! 

394_MIKA_FTUK_aug16v2_branded page

Nyyssölä Bros -Videota PTVGYMiltä on katsottu ennätys paljon eli reilusti yli 8000 kertaa vajaan vuorokauden sisällä. Ihan mahtavaa, että video on herättänyt niin paljon kiinnostusta. Itsekin pidin tuosta kovasti. Hauska meno, huumori yhdistettynä treenaamiseen ja tietysti aivan huippu siistiin ohjaukseen ja editointiin. Kiitos vielä kaikille mukana olleille.

Pieni uutinen kaikille Fitnessmyytinmurtajat -faneille. Uusi jakso kuvataan ensi viikon torstaina! Eli lisää materiaalia on tulossa piakkoin.

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.