This is Mika

30.05.2016 11:36 2min luku 12

This is madness!

Hellou!

Ihan kreisin siistiä, Fitnessmyytinmurtajat on saanut melkoisen upeasti katsojia yhden illan aikana, yli 4,5 tuhatta! Aivan mahtavaa, että tämän uuden sarjan pilottijakso kiinnostaa noinkin montaa ihmistä. Mun mielestäni, kun tuotetaan informaatiopitoista sarjaa, siinä pitää olla mukana viihdettäkin. Mitään vakavamielistä tai kurttuotsaista menoa en jaksaisi itse katsoa saatikka tehdä sellaista.

Tässä vielä tuo jakso upotteena jos et ehtinyt eilen nähdä

Satun kanssa on kyllä oikein hauskaa tehdä näitä projekteja. Hän on hyvin impulsiivinen, täynnä tietoa ja omaa osaamista, jota hän kykenee loistavasti soveltamaan käytännössä. Kun Satulta löytyy vielä vahva tausta niin fitness- kuin voimailupuolelta, se antaa valtavan vahvan hands-on -osaamisen mihin tahansa.

Kun tähän sitten otetaan mukaan vähintäänkin yhtä kovaääninen Nyyssis ja mun 24 vuoden salikokemuksen, 13 vuoden kisahistorian sekä kymmenkunta onnistunutta dieettiä, niin aika hyvin katetaan fitness joka osa-alueella. Meidän yhteinen tietotaito ja pilke silmäkulmassa tulee jatkossa näkymään hulvattomilla tavoilla uusien jaksojen muodoissa.

Tekis niin mieli kertoa mitä kaikkea ollaan alustavasti suunniteltu, mutta kun en voi vielä paljastaa. Sen voin vain sanoa, että ihan vähän jo etukäteen hävettää… 😉 LOL!!

Kaikenlaista on siis tiedossa. Tästä ei voi tulla mitään muuta kuin sanomista! 😉

Hullua, ihan hullua!

Hey, ja kun nyt ollaan päästy melkein hulluuteen asti, niin hulluutta on lisää tiedossa. Nimittäin proteiinin muodossa! Tukulla alkoi juuri nyt tämän ja huomisen päivän kestävä tarjouskampanja whey-80 proteiinista!!

Whey-80 Madness myy pois kilon protskusäkin VAIN 9,90€ hintaan!! WOOOT?!? Tää on pakko hankinta!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset heti tarjoukseen käsiksi!

1200x628_WheyMad_maj16_FTUK

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.