This is Mika

21.02.2014 21:27 2min luku 48

Uusi sali uudet kujeet!

Terve!
Parit jumpat käyty tekemässä uudella salilla nimeltään Myyrin Kuntokeskus. Sali on muuten todella hyvä. Kraftwerkin laitteita, kunnon järeet käsipainot, jotka ei hölsky ja heilu sekä riittävä määrä levypainoja joka nurkassa. Hyvä meininki ja tosissaan treenaavia bodymimmejä sekä punttiukkeleita. Musa kunnon heviä eikä mitään iskelmää tai tylsää keskustelukanavaa radiosta. Näin se pitää olla.
sali dumbells
Ja kyllä Mayorsin 10 vuoden putki katkeaa nyt. On muuten todella hyvä fiilis treenata uudella salilla uusien treenareitten keskuudessa. Noh, olihan siellä tuttujakin tyyppejä, mutta varmasti pääasiassa on uusia dudeja jumppailemassa. Tosin pitää sitä silloin tällöin Meijerillä vielä piipahtaa, mutta kun nyt on ajomatka Myyrin Kuntokeskukseen 7 minuuttia ja Meijerille puolisen tuntia niin onhan se selvää minne tulee pääsääntöisesti suunnattua.
Mut täytyy todeta, että paikan vaihdos tekee joskus ihan helvetin hyvää. Nyt uusi vaihde silmään ja reenaamaan. Katotaan mitä saadaan aikaseksi. Totally Dyyyd!

***

Asiasta kukkaruukkuun. Kunnon tiukan pumpin saa arginiinilla. Aine saa suonet laajentumaan ja pumpin lihaksiin. Mitä parempi pumppi, sen parmei on tuntuma lihaksissa kun treenaat niitä. Ahnuldikin aina sanoi, että best feeling in the gym is when I get the pump! Aaaghghhrrhhggghhhh!
Arginine hardcore on muikeessa tarjouksessa tukulla. Osta 3 maksa 2!! Saat siis 20 euroa alennusta tästä diilistä! Pistähän banneri laulamaan ja anna tehojen kasvaa treeneissä!! DO IT NAU!!
3xArginine800FI

Arginine Hardcore, 120 XL-caps

Chained Nutritionin Arginine Hardcore on veren typpioksiditasoja nostava tehonlisääjä! Antaa voimakkaan ja kestävän pumpin sekä vaskulariteetin! 

  • Voimakas pumppi.
  • Kestävä vaskulariteetti.
  • Stimuloi lihaskasvua.
  • Lisää kasvuhormonin vapautumista.

Arginine Hardcore sisältää esterisidottua arginiinia, L-Arginiinietyyliesteriä, joka on stabiili ja hyvin imeytyvä arginiinimuoto. Arginine Hardcore nostaa välittömästi nauttimisen jälkeen veren typpioksidikonsentraatiota (NO). Lisääntynyt typpioksidipitoisuus saa verisuonet laajentumaan ja verenkierron parantumaan. Parantuneen verenkierron ansiosta työskentelevät lihakset saavat enemmän happea ja ravinteita, ja verivolyymi lisääntyy lokaalisesti aikaansaaden voimakkaan pumpin!
L-Arginiini stimuloi myös kasvuhormonin (GH) vapautumista ja vähentää suoniin kohdistuvaa rasitusta tilapäisesti alentuneen verenpaineen ansiosta.
Annostus:  4 kapselia 30 minuuttia ennen harjoittelua. Arginine Hardcoren voi ottaa yhdessä Kre-Alkalyn Hardcoren kanssa parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Kommentit (48)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.