This is Mika

04.11.2016 11:05 2min luku 2

Ehrmannin protskuvanukasta maistatushintaan, vain Nyyssikseltä!!

Moigga!

No niin, otsikko sanoikin sitten kaiken riittävän. 😀 Ehrmannilta on tullut markkinoille uutuus, proteiinivanukas. Pistääkö tämä tuote kampoihin ProPudille?

Ehrmann on tunnettu luonnollisesti maitorahkastaan, joka on hyvin suosittu Suomessa, varsinkin urheilevien ihmisten keskuudessa. Perinteisen maitorahkan rinnalle on viime vuosina tullut vaihtoehtoja, kuten juuri näitä proteiinivanukkaita. Mielestäni tämä on aivan loistava juttu, sillä vaihtelu virkistää ja välillä on mukava maistella jotain muutakin kuin perinteistä maitorahkaa.

Mikä parasta tässä tuotteessa, tätä voi säilyttää huoneen lämmössä. Kulkee siis erinomaisesti mukana, eikä tarvitse välittää, pysyykö tuote kylmänä. Nämä yllättäen maistuvat siis hyvältä ihan huoneen lämpöisenäkin. Olin suorastaan yllättynyt kun maistoin vastaavaa tuotetta lämpöisenä.

Omat Ehrmannivanukkaat ovat jo tilauksessa ja saan ne toivottavasti jo alkuviikosta. 

14947828_1311397218885135_7655027206039983012_n

Fitnesstukun kanssa tein eksklusiivisen sopimuksen, että saan teille blogini lukijat tarjota maistiashintaan näitä, joten klikkaamalla tuossa alla olevaa banneria, pääset tilaamaan Ehrmannia -20% alennuksella.

700x240_mika_pudding_nov16

Tämä maistiastarjous on 4-9.11 klo 23:59 saakka voimassa!

***

Lomia tiedossa!

Ens viikolla alkaa loma. Jee! On tässä jo aikaa kesälomista, joten vika kesälomaviikko, jota oon pantannut näinkin myöhäiseen tulee kieltämättä tarpeeseen. Töitä olen paiskinut urakalla, treeneissä menty 100 lasissa ja uusien projektienkin parissa (niistä sitten myöhemmin) on vierähtänyt kymmeniä tunteja.

Vaikka olen lomilla tai jos lähdetään esim lomareissulle, tykkään siltikin treenata. Ihan täysin oloneuvoksena en pysty olla kuin max pari päivää. Sen jälkeen jo tuntuu kroppaa hassusti kolottavan ja ylimääräistä energiaa on liikaa, joka saa levottoman olon aikaiseksi.

Parasta on vaikka reissussa käydä aamupäivällä jumpilla ja loppu päivä sitten nauttia ja ottaa rennosti. Voi ikään kuin hyvällä omatunnolla rentoutua, kun päivä treenit ovat saatu valmiiksi.

Tiedän kyllä, että on monia, jotka eivät ymmärrä miksi lomilla pitäisi treenaata. Se on vain itselläni sellainen elämäntapa ja se yksinkertaisesti tekee hyvää niin keholle kuin mielelle, kun tekee jotain. Paikoillaan oleminen jotenkin puuduttaa itseäni ja jäykistää niin, ettei ole mukava olla. Vaikka kevyetkin jumpat tehtynä kropalle, niin jännästi vaan sitä piristyy ja olo kohenee. Mulla elimistö herää eloon, kun liikun tai treenaan. Aineenvaihdunta elpyy ja keho toimii kellon tarkkuudella.

Suosittelen kyllä lomillakin jumppaamista, kunhan sitä kuitenkin ymmärtää mikä sen loman todellinen tarkoitus on. Sehän on tietysti stressin poistoa parhaimmillaan. Lomilla saadaan ajatukset hetkellisesti muualle ja otetaan pieni paussi arjesta. Se on mentaalisesti tärkeää ja sen jälkeen taas jaksaa painaa, ainakin hetken aikaa… 🙂

Mukavaa perjantaita kaikille ja nauttikaa viikonlopusta!

T. Mika

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.