This is Mika

15.12.2006 11:01 2min luku 0

Dieetti

Kevään kisat on tähtäimessä. Katsotaan miten dieetti etenee ja mihin kuntoon päästään. Hommaa on taas roppakaupalla tehtävä, jotta päästään sellaiseen lavakuntoon, että kehtaa satojen ihmisten eteen nousta. Paino on 82 kiloa ja lähelle 70 kiloa pitäis pudottaa. Mitäköhän jää jäljelle? Saas nähdä.
Sirénin Mikan kanssa on projekteja taas pitkin dieettiä joista suurimpana ”Road to GP”-tredi Pakkotoisto.comissa. Mukana projektissa myös Body Action vaatemerkki, joten hienoja kuvia ja tekstiä tiedossa.

05.jpg

”Dieetti alkoi. Se alkoi maanantaina ja kestää kevääseen asti. Ensiksi ruokavalio kuntoon, joka tarkoittaa joka ikisen ruoan punnitsemista ennen suuhun pistämistä. Riisiä 500 grammaa, kanaa 300 grammaa, maitorahkaa, ananasta, anna mannaa. Näitä samoja ruokia syön sitten kevääseen asti. Samaa puurtamista, samaa syömistä, samaa rytmiä ja samaa rutiinia päivästä toiseen.

Ei jälkiruokia eikä saunaoluita. Ei leffapizzaa eikä elokuvateatteripopkornia. Ei kahvinmuffinssia eikä geishapatukkaa. Riisiä ja kanaa kylläkin. Riisiä niin, että dieetin alussa sitä tulee korvista ulos, mutta dieetin lopussa sitä kaapii purkista viimeisenkin jyväsen, koska nälkä on niin raastava.

Tästä se alkaa ja näillä eväillä lähdetään liikkeelle. Tuntuu jotenkin niin etäiseltä nuo kevään kisat jo ajatuksenakin. Tämä on kuin pitkä spartalainen koetus. Tästä alkaa askeettisuus ja harmaus. Vesisateet ja aamulenkit, raskaat treenit, väsymys, ainainen nälkä ja kivun tunne. Tästä täytyy pitää jollain kierolla tavalla, sillä vain hullu lähtee tälle tielle yhä uudestaan ja uudestaan.

Tästä alkaa tie Grand Prix-kisoihin!”

– MN

I´ll keep you posted!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.