This is Mika

15.03.2014 16:59 1min luku 47

Chillailu tekee hyvää mielelle?

Tänään sitten pakollinen välipäivä. Meinasin mennä salille, mutta sitten päätin, etten mene ja vaihdan hetkeksi viihteelle.
Ehken nyt ihan tätä luokkaa viihtelle:

Pientä naatiskelua kuitenkin, viiniä, ehkä muutama GT ja jotain hyvää naposteltavaa. Hyvässä seurassa on silloin tällöin kiva ottaa chillisti vaikka muu aika vedetäänkin täysillä treenien merkeissä. Joskus jopa pieni rentoutuminen tekee äärimmäisen hyvää psyykelle, kun 99% muusta ajasta elää bodaukselle. Alkoholia ei tietenkään ole mikään pakko ottaa, mutta en kiellä sitä itseltäni jos sen kokeen kivaksi ja rentouttavaksi asiaksi.
Oli metodit mitkä tahansa, perusideana on pääsääntöisesti henkisen puolen nollaaminen, ei niinkään, että fyysinen osa siitä millään tavalla hyötyisi. Alkoholi nyt ei missään tutkimuksessa ole vissiinkään edesauttanut lihasmassan kehityksessä, mutta hyvä tapa se on nollata kovien kuukausien treenit ja niiden myötä tietynlainen ”loppuun palaminen”.
Mä olen kutsunut itseäni hedonistikisi. Nautin elämästä. Nauttiminen on suhteellista, koska nautin niin monenlaisesta asiasta, kivusta treenatessani, hyvästä pihvistä syödessäni, makeasta sikarista pehmeän konjakin kanssa, kuumasta paljusta pakkasessa, kylmästä oluesta helteellä, SM-kisakunnosta voitonhetkellä, u know, näistä asioista jotka tekevät elämän pienestä arjesta juhlaa.
“I finally figured out the only reason to be alive is to enjoy it.”
―Rita Mae Brown

Oletko itse hedonisti? Pyritkö elämässä hakemaan nautintoa? Mikä asia saa sinut tuntemaan nautintoa (jätetään härskit jutut tän ulkopuolelle)? Itse diggaan, kuten jo kerroinkin, monesta asiasta: kylmästä oluesta, hyvästä seurasta, kovista treeneistä, mukaansa tempaava musa, jne. Mikä saa sinut tuntemaan hyvää oloa? Heitä kommentti ja kerro oma ”juttusi”, mikä saa sut kokemaan nautintoa.

Kommentit (47)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.